Få en billig kaskoforsikring

Indhent 3 gratis & personlige tilbud på din bilforsikring og sammenlign priser & dækninger på din nye kaskoforsikring. 

  • Spar tid - Udfyld én formular og få 3 tilbud
  • Spar penge - Få en billigere kaskoforsikring
  • Gratis og 100% uforpligtende
Vi kunne desværre ikke finde din bil - fortsæt ved at benytte linket Din {{type_text}}: {{car.brand}}, {{car.model}} {{car.name}}
Fortsæt uden nummerplade
Brugt af over 150.000 danskere

Kaskoforsikring til bilen

En kaskoforsikring er en bilforsikring der giver dig sikkerhed, hvis du kører galt i din bil eller laver en skade på andre. Kaskoforsikringen giver dig en bedre dækning end den lovpligtige ansvarsforsikring.

Du har automatisk en ansvarsforsikring indbygget i kaskoforsikringen, men forsikringen dækker også, hvis du får skader på din bil, din bil bliver stjålet eller brænder. I nogle tilfælde vil du få en kontant udbetaling, hvis forsikringsselskabet skønner at det bliver for dyrt at reparere bilen på et værksted.


Forsikringsportalen e-mærke godkendt så du kan trygt benytte os til at sammenligne fritidshusforsikring her

Gratis tilbud på din kaskoforsikring

Udfyld vores tilbudsformular og lad 3 forsikringsselskaber kæmpe om DIN bilforsikring, og find den bedste og billigste bilforsikring i første forsøg.


Forskel på kaskoforsikringer til bil

Nogle selskaber tilbyder ekstra dækninger, f.eks. vejhjælp, så du kan få startet din bil, hvis du er løbet tør for batteri en kold vintermorgen. Andre selskaber tilbyder også at du kan få skiftet fra vinter til sommerdæk som en del af kasko bilforsikringen. Er du i tvivl om hvordan din bilforsikring dækker i dag, kan du finde ud af, hvordan den dækker, ved at læse dine forsikringsbetingelser, ringe til dit forsikringsselskab, eller få rådgivning når du indhenter tilbud gennem Forsikringsportalen.dk

Hvornår skal jeg vælge kaskoforsikring til bilen?

Har du en ny eller nyere bil, er det meget afgørende at du har en kaskoforsikring – tænk hvis din bil bliver stjålet?

Nye biler er en stor investering for de fleste mennesker, så derfor bør man altid have en kaskoforsikring når du har en bil med en relativ høj værdi.

Derudover kan banken, der har givet et billån, stille krav om at du skal have en kaskoforsikring. Det gør de for at sikre sig at de kan få (en del af) sine penge igen, såfremt du skulle få din bil stjålet eller totalskadet.

Hvornår kan jeg fravælge en kaskoforsikring?

Hvornår du bør fravælge en kaskoforsikring, er helt op til hvad du selv føler ro i maven ved. En kaskoforsikring er altid dyrere end den lovpligtige ansvarsforsikring til biler, da du får en lang række flere dækninger.

Men har du en gammel bil som er 20.000 kr. værd, så betyder en ridse eller en bule måske ikke så meget – men er en totalskadet, eller en stjålen bil et stort slag i din privatøkonomi, bør det overvejes. Derfor tilbyder nogle selskaber en delkasko forsikring. Delkasko dækker, hvis din bil bliver stjålet (betingelserne varierer – så tjek betingelserne) – det er heller ikke alle forsikringsselskaber der tilbyder delkaskoforsikringer, der f.eks. dækker tyveri men ikke skader.

Her på Forsikringsportalen.dk tilbyder vi at du kan få tilbud på din bilforsikring, uanset om du vælger en ansvarsforsikring bil eller en kaskoforsikring bil