Brugt af over 150.000 danskere

Hvordan starter man en forsikringsklub?

Vi vil gerne hjælpe jer. Som et nyt tiltag vil Forsikringsportalen gerne hjælpe grupper som ønsker at starte et fællesskab om private forsikringer. Tanken bag er at få mobiliseret store gruppe som har det samme ønske om forsikringer. Det kan f.eks. være specifikke dækninger hvis man f.eks. er en klub med gamle biler (veteranbilsforsikringer) eller man ønsker kun at handle med danske forsikringsselskaber med en god CSR politik.


Forsikringsportalen e-mærke godkendt så du kan trygt benytte os til at sammenligne fritidshusforsikring her

Skal vi hjælpe med at finde 3 forskellige selskaber?

Udfyld én enkelt formular og lad 3 forsikringsselskaber tilbyde dig en gratis gennemgang af, dine forsikringer, der passer bedst til dine behov. Vælg det bedste tilbud - eller afslå. 


Jo flere jo bedre

Jo flere der er i jeres bevægelse, desto bedre chance har I for at forhandle. Men det kan være svært selv at finde ud af hvad der er op og ned. Det er her tanken at vi gerne vil hjælpe. Som konceptet ser ud nu (og der er her vi har brug for dine forslag) så vil vi indgå aftalen med forskellige forsikringsselskaber for dig/jer. For dette vil vi ikke tage noget for – men hvis vi kan lave en god aftale som du og dine medlemmer vil gøre brug af, så vil vi få en lille indtjening fra forsikringsselskabets side. På den måde vinder alle.

Har du forslag til hvordan man kan løse dette rent praktisk, eller vi kan lave en win-win model, så kontakt os på kundeservice@forsikringsportalen.dk