Få 3 forsikringstilbud, og find en billigere forsikring

Lad Forsikringsportalen finde din nye forsikring

klik her for husforsikring
  • Spar tid. Udfyld 1 formular få 3 tilbud
  • Spar penge. Få en billig forsikring
  • Gratis og 100% uforpligtende

Du har valgt ud af forsikringer
Vis alle ({{main_model.products.length - num_front}} forsikringer)
Tip: Vælg flere forsikringer og få større besparelser
Brugt af over 150.000 danskere

Forsikringstilbud - let, gratis og uforpligtende

Få et gratis forsikringstilbud fra  3 selskaber. Du udfylder blot 1 formular, så sørger vi for at op til 3 selskaber kontakter dig med et tilbud. Det er gratis for dig som bruger, og så er vi også e-mærket

Fordelene ved at indsamle flere tilbud

Forsikringstilbud er en hurtig og let måde at forhandle og indsamle prisinformation, når du vil afsøge markedet for forsikringer. Hvis du f.eks. har købt en ny bil og vil finde ud af, hvor du finder en billig bilforsikring – så kan du med fordel afsøge information på at samle alle dine forsikringer ét sted, hvis du alligevel overvejer at skifte forsikringsselskab.


Sådan virker forsikringsportalen - Færdig i 4 trin
1. Vælg forsikringer
2. Indtast oplysninger
3. Send dine informationer
4. Færdig... Vælg det bedste tilbud - eller afslå

Forsikringsportalen e-mærke godkendt

Gratis forsikringstilbud

Udfyld én enkelt formular og lad 3 forsikringsselskaber tilbyde dig en gratis gennemgang af din indboforsikring, der passer bedst til dine behov. Vælg det bedste tilbud - eller afslå. 


Indsamling af forsikringstilbud tager mindre tid end man tror

Når du har gennemgået dine aktuelle forsikringer, går du blot ind på vores formular og indtaster dine oplysninger. Vi samler gratis dine informationer og sender videre til selskaberne let, simpelt og gratis. Så slipper du for selv at finde forsikringsselskaberne, vente i kø og du får en god mulighed for at forhandle på én gang. 

Det sker når du har udfyldt forsikringstilbud formularen

Når du har udfyldt formularen, finder vi de selskaber der matcher din profil. De selskaber der passer til din situation vil typisk ringe dig op inden for ganske kort tid.

En af fordelene ved at bruge denne service er at du ikke kun vil få præsenteret en pris, men også en uddybende forsikringsgennemgang, hvor du kan få svar på dine spørgsmål om netop din situation.

Husk at når du har udfyldt formularen, vil flere selskaber tage kontakt til dig. Vi anbefaler dig derfor at du samler dine informationer og tilbuddene, så du kan sammenligne priser og betingelser. På den måde bliver det også lettere at forhandle sig til en bedre og/eller billigere forsikring.