Billig Campingvognsforsikring

  • Spar tid - Udfyld én formular og få 3 tilbud
  • Spar penge - Få en billigere husforsikring
  • Gratis og 100% uforpligtende
Brugt af over 150.000 danskere

Campingvognsforsikring

At campere i Danmark såvel som i udlandet har været en særdeles populær måde at holde ferie på for mange danskere igennem en menneskealder. For at kunne afholde din drømmeferie i trygge rammer, behøver du dog en forsikring, idet campingvogne ofte er lette ofre for bl.a. tyveri.

Opnå tryghed ved at indhente 3 gratis tilbud på din campingvognsforsikring hos Forsikringsportalen.


Forsikringsportalen e-mærke godkendt så du kan trygt benytte os til at sammenligne fritidshusforsikring her

Gratis tilbud på din campingvognsforsikring

Udfyld én simpel formular og lad 3 forsikringsselskaber tilbyde dig en gratis gennemgang af, din campingvognsforsikring, der passer bedst til dine behov. Vælg det bedste tilbud - eller afslå.


Kaskoforsikringen er en nødvendighed

Når du skal forsikre din campingvogn, skal du som hovedregel kun købe en kaskoforsikring, der dækker skader på din campingvogn, der opstår mens den er parkeret, ved færdselsuheld, hærværk, brand og tyveri. Forsikringen omfatter ydermere selve campingvognen, forteltet samt skader på det indbo, der hører til i campingvognen som f.eks. møbler og køkkengrej. Du skal blot sikre dig, at forsikringssummen for indboet svarer til værdien for indboet.

Ansvarsforsikring - lovpligtig
Ansvarsforsikringen, der ellers i mange andre tilfælde er lovpligtig, behøver du ikke investere i, da du allerede har den via bilens trækkrogs-forsikring. Hvis du forvolder skade på andre med din campingvogn, er du altså dækket via ansvarsforsikringen på bilen. 


Tyveri

Du skal være yderst opmærksom på forsikringsdækningen ved tyveri fra din campingvogn, da penge og smykker for eksempel ikke bliver erstattet. Andre ting af værdi kan på samme måde kun være begrænset dækket. Derfor er det en rigtig god idé at lade de mest værdifulde ting blive hjemme.

Hvornår bliver jeg dækket?
De ting, du har med i campingvognen, bør du gemme rigtig godt, så de ikke er synlige for eventuelle ubudne gæster. Det er altså ikke en god idé at lade Macbook’en ligge og flyde i forteltet. Forsikringen dækker som udgangspunkt nemlig kun, når vinduer og døre er brækket op, og tingene ikke har været synlige udefra. 


Kørsel i udlandet

Når du er på farten i udlandet, er du automatisk dækket af en særlig udvidet redningsforsikringen fra SOS international. Du skal blot ringe +45 70 10 50 52, eller du kan medbringe SOS-kortet, du selv kan printe på hjemmesiden for dit personlige forsikringsselskab eller hos SOS.  


Gode råd til indhentning af tilbud

Når du skal finde en campingvognsforsikring, er det en god idé at starte med at undersøge markedet grundigt for de tilbud, der matcher med dine behov. En finkæmning af markedet for de allerbedste tilbud kan godt virke som en uoverskuelig og tidskrævede proces, men det er bestemt det hele værd i sidste ende. Det er nemlig ikke umuligt at spare op til 30% på din nye forsikring, hvis du sammenligner de tusindvis af forsikringer, der er på markedet i dag.