Få en billig Audi forsikring på forsikringsportalen og spar på bilforsikringen

Veteranbilforsikring - Find en billig forsikring til din veteranbil

Lad Forsikringsportalen hjælpe dig med at indhente tilbud på din bilforsikring, og spar på dine forsikringer.

  • Spar tid - udfyld én formular og få 3 tilbud
  • Spar penge - få en billig bilforsikring
  • Gratis og 100% uforpligtende
Vi kunne desværre ikke finde din bil - fortsæt ved at benytte linket Din {{type_text}}: {{car.brand}}, {{car.model}} {{car.name}}
Fortsæt uden nummerplade
Brugt af over 250.000 danskere

Få 3 tilbud på din veteranbilforsikring

Er du en af de heldige, der ejer eller skal ud og købe en flot gammel veteranbil, så ønsker du sikkert også at forsikre den bedst muligt. Du kan spare penge ved at undersøge markedet – indhent 3 tilbud på din veteranbilforsikring hos Forsikringsportalen og vælg det, der matcher dine behov bedst.


Tjek din forsikring her – få 3 tilbud

Forsikringsportalen kan hjælpe dig med at få 3 gode og uforpligtende tilbud – helt gratis.

  • Udfyld en formular og få 3 konkurrencedygtige tilbud – og spar penge på din forsikring hvert eneste år.
  • Lad flere selskaber kæmpe om dine forsikringer
  • Det er nemt – gratis og uden forpligtelser.

Veteranbilforsikring – om forsikring og dækninger

Der er flere muligheder, når du skal forsikre din veteranbil. Nedenfor er de vigtigste ting, du skal tage højde for, listet op.

Ansvars- og kaskoforsikring
Ligesom med andre motorkøretøjer er det lovpligtigt, at du tegner en ansvarsforsikring, hvis du ejer en veteranbil. Denne dækker de skader, du eventuelt måtte påføre andre personer eller deres ting. Det er op til dig selv, hvorvidt du vil tegne en kaskoforsikring, der dækker de skader, der kan ske på din egen bil.

Garage vs. ikke garage
Det kan være et krav fra forsikringsselskabernes side, at du har din veteranbil – eller veteran motorcykel – stående i en garage for, at du kan blive forsikret. Tjek med dit selskab og vær opmærksom på det, hvis du leder efter en ny forsikring, så du ikke får problemer, hvis uheldet er ude.

Vejhjælp
Det kan være en god idé, at du tjekker om vejhjælp er inkluderet i veteranbilforsikringen. Hvis ikke den er det, så anbefaler vi, at du bestiller vejhjælp andetstedsfra. Selvom de fleste veteranbiler i virkeligheden nok er i bedre stand end gennemsnittet af de danske biler, der kører på vejene, så er de ikke altid lige driftssikre. Generatoren kan gå, batteriet kan gå død, eller du kan være uheldig og få et motorhavari. I disse tilfælde er vejhjælp meget nyttigt og kærkomment

Fordele ved veteranbiler
Den største glæde ved veteranbiler er æstetikken og teknikken, der er ligetil. Talemåden ”gammel kærlighed ruster aldrig” gælder alle os, der har tabt vores hjerte til en gammel bilklassiker. Udover selve køreglæden, er der også en lang række andre fordele ved veteranbiler.

  • Lav vægtafgift
  • Billig bilforsikring – både kasko og ansvarsforsikring
  • Oftest billige reservedele – medmindre du har en af de meget sjældne modeller
  • Mulighed for selv at renovere bilen – hvilket i manges øjne er selve kernen af charmen

Spar yderligere på at samle dine forsikringer i én pakke, det kan give samlerabatter og andre kundefordele. Vidste du forsikringsportalen.dk hjælper kunder hver eneste dag med at finde en billig forsikring ?


go to top