Emærket for forsikringsportalen

Cookie og persondata politik

På forsikringsportalen.dk anvendes cookies med det formål at optimere websitet og dets funktionalitet, og dermed gøre besøget så nemt som muligt for dig. Dukan til enhver tid slette cookies fra din computer, hvordan afhænger af din browser.


Tracking og logstatistik

Vi bruger en logstatistik på Forsikringsportalen.dk hvilket betyder, at et statistik-system opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende vi har, hvor de kommer fra og hvor på websitet det forlades mv.

Logstatistikken anvendes kun med det formål, at optimere din brugeroplevelse, og kontinuerligt blive bedre til at lave nemme og forståelige løsninger på Forsikringsportalen.dk, samt hjælpe brugerne til lettere at få et overblik over forsikringsmarkedet.

Vi kan også benytte cookies til at hjælpe os med at nå mennesker, som er mere interesseret i forsikringer. Så hvis du besøger vores websted, kan du se vores annoncer på andre websteder (men vi ved stadig ikke, hvem du er). Dette kaldes remarketing og adfærdsannoncering.

Cookies og informationsdeling på forsikringsportalen.dk

Behandling af personlige oplysninger (Persondatapolitik)

forsikringsportalen.dk sælger ikke forsikringer, men tilbyder private & virksomheder (Herefter kaldt brugere) at formidle kontakten til forsikringsselskaber og evt. forsikringsmæglere (herefter kaldt leverandørerne). Når en bruger udfylder vores formular sker følgende. 

Da forsikringspriser baserer sig på en lang række informationer, har forsikringsportalen.dk behov for at brugeren afgiver både personlige (privatperson) oplysninger og prisrelaterede informationer som f.eks. 

  • Personoplysinger / Virksomhedsoplysninger
  • Forsikringsoplysninger i forhold til ønskede forsikring

    • F.eks. informationer om bil, hjem, rejsefrekvens, tidligere skader, type af beskæftigelse m.v.

Vi opsamler ikke kreditkortoplysninger eller bankoplysninger 

Vi foretager registreringen af personoplysninger med det formål, at kunne levere de informationer som de respektive forsikringsselskaber har brug for i forhold til at kunne give dig som bruger den rigtige pris, dækning og produkter du ønsker tilbud på. 

Opsamling af personoplysninger foretages over en 256 bit krypteret forbindelse når du afgiver dine informationer. Personoplysningerne registreres hos Forsikringsportalen ApS og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes. 

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor. Det sker ved accept af vores betingelser. 

Direktøren, udviklere og medarbejderne i Forsikringsportalen ApS har adgang til de oplysninger, der registreres om dig. I forhold til de informationer der videresendes, så vil de respektive forsikringsselskaber der modtager din forespørgsel ligeledes kunne aflæse dine informationer for at give dig en pris og et tilbud. 

Den dataansvarlige på forsikringsportalen.dk er Forsikringsportalen ApS, V. I Convert ApS

Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret. Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret. 

Når en bruger afgiver oplysninger til forsikringsportalen.dk, skal brugeren acceptere vores brugerbetingelser, dette sker i slutningen af bestillingsformularen når brugeren ønsker at afgive et forsikringstilbud. 

For at kunne formidle tilbud til leverandørerne (herefter forsikringsselskaber og mæglere), giver brugeren accept til at videregive oplysninger, til op til 3 leverandører. Forsikringsportalen giver ikke leverandørerne tilladelse til at benytte de personlige oplysninger til markedsføring uden brugerens egen accept. (f.eks. nyhedsmails fra andre end forsikringsportalen.dk)  

Som registreret hos forsikringsportalen.dk v. I Convert ApS, har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til forsikringsportalen.dk v. I Convert ApS via e-mail kundeservice@forsikringsportalen.dk