Billig fritidshusforsikring

Få forsikringsselskaberne til at kæmpe om at give dig den bedste pris på din fritidshusforsikring.

  • Spar tid - Udfyld én formular og få 3 tilbud
  • Spar penge - Få en billigere fritidshusforsikring
  • Gratis og 100% uforpligtende
Brugt af over 150.000 danskere

Få 3 tilbud på din fritidshusforsikring

En fritidshusforsikring kan du selv bestemme hvordan du sammensætter. 

Som udgangspunkt kan du vælge om forsikringen skal dække bygningen (dit fritidshus) og tilhørende installationer. Derudover kan man også sammensætte forsikringen således at den også indeholder en indbodækning, ansvarsforsikring og retshjælpforsikring.


Forsikringsportalen e-mærke godkendt så du kan trygt benytte os til at sammenligne fritidshusforsikring her

Gratis tilbud på din fritidshusforsikring

Udfyld én simpel formular og lad 3 forsikringsselskaber tilbyde dig en gratis gennemgang af, din fritidshusforsikring, der passer bedst til dine behov. Vælg det bedste tilbud - eller afslå. 


Værd at være opmærksom på

I nogle tilfælde, kan du allerede være dækket ved din indboforsikring i dit "faste" hjem, så det kan være en god ide at læse betingelserne igennem så du ikke betaler for unødig dobbeltdækning.

Fritidshusforsikringer kaldes også sommerhusforsikring i nogle selskaber, men det er i princippet det samme.

Hvad er fritidshusforsikring

En fritidshusforsikring dækker sommerhuset, og kan opbygges i forhold til de specifikke behov du har. De respektive selskaber tilbyder forskellige dækninger, og det er derfor en god idé at du sætter dig ind i hvad dit vigtigste behov er. 

Fritidshuset er en stor investering, så derfor er det også vigtigt at dække sin risiko af hvis der f.eks. skulle komme en brand, eller vandskader på sommerhuset. Derfor kan en billig fritidshusforsikring også ende med at blive dyr, hvis du ikke har fået en ordentlig rådgivning inden du beslutter dig for hvilket selskab du vælger. Der er her at en kombination mellem rådgivning og gennemlæsning af forsikringsbetingelserne er vigtig.  

Hvad koster en fritidshusforsikring

Eftersom dækninger i fritidshusforsikringen tilpasses dit ønskede behov, så vil prisen også afspejle graden af dækning.

Det er dog altid fornuftigt at indhente flere tilbud, og få en dialog med de respektive forsikringsrådgivere, så du dels kan forhandle, men også få en bedre forståelse af hvad du rent faktisk betale for. Det er bl.a. det vi her hos Forsikringsportalen kan hjælpe med. Du sender din fritidshusforsikring i udbud via os, og så sender vi dine forsikringer i udbud.