Få en billig forsikring på forsikringsportalen og spar på forsikringen

Forsikringsportalen - DK's førende forsikringsportal siden 2011

Lad Forsikringsportalen hjælpe dig med at indhente tilbud på din forsikring, og spar på dine forsikringer.

  • Spar tid - udfyld én formular og få 3 tilbud
  • Spar penge - få en billig forsikring
  • Gratis og 100% uforpligtende
Brugt af over 250.000 danskere

Forsikringsportalen.dk 

Vi er en webbaseret virksomhed, der siden 2011 har hjulpet 10.000 vis af Danskere med at få billigere og bedre forskringer. Trænger dine forsikringer også til et gratis service eftersyn?

Forsikring bliver af rigtig mange anset for at være en kompliceret affære. Dette medfører at langt de fleste danskere kun indhenter et enkelt tilbud når de skal forsikres og mange glemmer at lave et årligt forsikringstjek, dette munder ofte ud i, at man den dag man skal bruge forsikringen opdager, at man ikke er korrekt dækket. Dette er en meget utilfredsstillende situation, både for kunden der opdager at deres forsikring ikke dækker og for forsikringsselskabet, der må skuffe sine loyale kunder. 


Hart du husket dit årlige forsikringstjek?

Forsikringsportalen kan hjælpe dig med at få 3 gode og uforpligtende tilbud – helt gratis.

  • Udfyld en formular og få 3 konkurrencedygtige tilbud – og spar penge på din forsikring hvert eneste år.
  • Lad flere selskaber kæmpe om dine forsikringer
  • Det er nemt – gratis og uden forpligtelser.

Forsikringsportal – Hvordan?

Forsikringsportalen.dk arbejder på, at lette arbejdet med at indhente forsikringstilbud og på at øge gennemsigtigheden i forsikringsbranchen. 

Traditionelt set skal man først finde ud af hvilke selskaber, der tilbyder de forsikringer, man har brug for. Derefter kontakte selskaberne, finde de rigtige personer at snakke med, og så svare på de samme spørgsmål om og om igen. Hos forsikringsportalen udfylder du blot en enkelt formular, og så klarer vi resten af arbejdet med at sende dine informationer videre til forsikringsselskaber der kan tilbyde dig en skræddersyet løsning. De enkelte selskaber kontakter dig typisk pr telefon og kan give rådgivning om dækninger og forsikringer ved samtalen. 

Spørgsmål fra vores brugere

Hvad er fordelen ved at indhente tilbud gennem forsikringsportalen?

Du sparer tid og da selskaberne ved, at de er oppe mod andre selskaber, vil de gøre alt for at give det bedste tilbud.

Hvorfor skriver i ikke bare priserne på jeres hjemmeside

Forsikring er et produkt hvor prisen er nøje tilpasset den enkelte, derfor er det desværre ikke som at sammenligne to liter mælk i et supermarked. Desuden er det ofte en rigtig god idé at snakke forsikringen igennem med en professionel fra de enkelte selskaber først, på den måde sikrer selskabet at der ikke er forhold man har glemt at tage højde for. 

Hvis jeres service er gratis, hvem betaler så jeres løn?

Når vi formidler et tilbud er det ganske rigtigt helt gratis for brugeren, selskaberne derimod betaler et lille honorar for at få lov til, at være med i konkurrencen om den enkelte forsikring. 

Samarbejder I kun med de store selskaber?

Hvis det stod til os ville vi samarbejde med alle de selskaber i Danmark. Vi arbejder hele tiden for at få flere samarbejdspartnere, som kan sikre at du som bruger får det bredeste udbud og konkurrencemæssige fordelagtige tibud der er på markedet. 


go to top