Brugt af over 200.000 danskere

Forsikring

Forsikring er en form for risiko-afdækning, hvor du som forbruger kan købe en beskyttelse hvor du sikrer dig imod stort set alle former for risiko Når du køber en forsikring køber du en ydelse af et forsikringsselskab som i forhold til din betaling, omvendt garanterer at dække dig for økonomiske tab.

Det kan f.eks. være i form af ejendelsforsikringer hvor de mest typiske f.eks. er: Indboforsikring, bilforsikring, rejseforsikring - men forsikringer behøver ikke kun dreje sig om dine ejendele. Det kan f.eks. også handle om at få en økonomisk kompensation hvis du kommer til skade, og aldrig vil komme tilbage på samme niveau som før. Denne type forsikring kaldes bl.a. ulykkesforsikring. 


Forsikringsportalen e-mærke godkendt så du kan trygt benytte os til at sammenligne fritidshusforsikring her

Skal vi hjælpe med at finde 3 forskellige selskaber?

Udfyld én enkelt formular og lad 3 forsikringsselskaber tilbyde dig en gratis gennemgang af, dine forsikringer, der passer bedst til dine behov. Vælg det bedste tilbud - eller afslå. 


Forsikring kan dække næsten alt

Selvom forsikringer har eksisteret i mange 100 år (f.eks. i form af brandforsikring) så vinder der også nye forsikringer op. De nyeste er de såkaldte sundhedsforsikringer, hvor du kan sikre dig imod ventetid i det offentlige sundhedssystem. 


Hvad betyder Præmie / forsikringspræmie?

Har jeg vundet noget? Nej det eneste du måske har vundet er et girokort ! Din forsikrings-præmie er udtryk for det du skal betale et forsikringsselskab for at dække dig for den aftalte risiko - f.eks. vil din bilforsikring som minimum altid dække skader du kunne komme til at påføre andre i forbindelse med et uheld. Dette er en lovpligtig forsikring når du ejer en bil. Omvendt er det ikke lovpligtigt at have en ansvarsforsikring når du ikke fører en bil. Det vil være dækket af en standard indboforsikring, som også hedder "Familiens Basisforskring 2" og er derfineret lovmæssigt at skulle dække en lang række standardiserede risiko områder Selvom en grundpakke kan være defineret ved lov, må forsikringsselskaber godt tilbyde at yde mere dækning. Det er et af de elementer som konkurreres på i forhold, imens en anden parameter er prisen på din forsikring.