Beregn forsikring

Lad forsikringsselskaberne beregne prisen på dine forsikringer. Udfyld vores online formular og bliv kontaktet af op til 3 selskaber med et forsikringstilbud.

 • Spar tid - Udfyld én formular og få 3 tilbud
 • Spar penge - Få en billigere fritidshusforsikring
 • Gratis og 100% uforpligtende 
Brugt af over 200.000 danskere

Beregn prisen på dine forsikringer

Ønsker du at få beregnet prisen på dine forsikringer, så lad Forsikringsportalen hjælpe dig. Ved at udfylde vores online formular, hjælper vi dig nemlig med at modtage op til 3 forsikringstilbud, fra forskellige danske forsikringsselskaber helt gratis og uforpligtende.

Det har længe været en besværlig proces, at indhente priser på sine forsikringer. Alt for ofte skal man sidde i telefonkø og komme igennem besværlige telefonsystemer. På Forsikringsportalen har vi dog gjort det hele meget mere enkelt. Alt du skal gøre, er at vælge dine forsikringer i skemaet nedenunder og udfylde dine forsikringsoplysninger. Herefter vil du modtage op til 3 forskellige beregninger på dine forsikringspriser. Dette fungere ved, at vi sammenholder dine oplysninger, med de kriterier, som forsikringsselskaberne har, så du kun bliver kontaktet af forsikringsselskaber som er relevante for dig og hvor forsikringsselskabet ønsker at give dig et forsikringstilbud.

Få en billigere forsikring. Vælg dine forsikringer og modtag 3 forsikringstilbud.

Lad Forsikringsportalen finde din nye forsikring

klik her for husforsikring
 • Spar tid. Udfyld 1 formular få 3 tilbud
 • Spar penge. Få en billig forsikring
 • Gratis og 100% uforpligtende

Du har valgt ud af forsikringer
Vis alle ({{main_model.products.length - num_front}} forsikringer)
Tip: Vælg flere forsikringer og få større besparelser

Hvordan beregnes prisen?

Når det gælder prisen på dine forsikringer, er der flere faktorer der påvirker din årlige forsikringspræmie. Dette faktorer kommer også an på, hvilket forsikring du indhenter tilbud på. Generelt har din alder og postnummer stor betydning for din forsikringspris, men dette er langt fra de eneste faktorer der spiller ind. Er du f.eks. på udkig efter en bilforsikring, spiller disse 7 faktorer ind på beregningen af din forsikringspris:

 1. Dit valg af selvrisiko
 2. Din anciennitet
 3. Biltype
 4. Din alder
 5. Antal kørte km/året
 6. Tidligere skader
 7. Din adresse

Er du på udkig efter et hus, kan det også have betydning, hvornår dit hus er opført, samt om du har tyverialarm.

Kan jeg øge chancen for en god beregning?

Spar penge

Ja, det er muligt selv at tage nogle forholdsregler, hvis man vil øge sin chance for at få en god beregning. Mange forsikringsselskaber, tilbyder nemlig deres kunder en samlerabat, hvis du har flere forsikringer samlet hos dem. Denne vil typisk svinge fra mellem 10-30% hos de fleste selskaber.

Du kan derfor med fordel indhente tilbud på alle dine forsikringer på en gang. Når du modtager beregningen på dit forsikringstilbud, vil den nemlig både indeholde prisen med og uden samlerabat. Du kan derfor efterfølgende frit tage stilling til, om du kun ønsker en enkelt forsikring, alle forsikringerne med samlerabat, eller om du blot vil takke nej til tilbuddet.


Forsikringsportalen e-mærke godkendt så du kan trygt benytte os til at sammenligne fritidshusforsikring her

Gratis tilbud på dine forsikringer

Udfyld én enkelt formular og lad 3 forsikringsselskaber tilbyde dig en gratis gennemgang af dine forsikringer, der passer bedst til dine behov. Vælg det bedste tilbud - eller afslå. 


Billig forsikring med samlerabat

Når forsikringsselskaberne skal beregne prisen på dine forsikringer, er der flere faktorer der spiller ind. F.eks. er alder og postnummer en af de faktorer, der har størst betydning for prisen. Der er dog mange, som glemmer at tage højde for, at mængden af forsikringer du har hos samme selskab også tit spiller ind. De fleste selskaber tilbyder nemlig en samlerabat, hvis du samler flere forsikringer hos dem. Dette betyder praktisk talt, at man ofte får en besparelse på 10-30% alt efter hvilket selskab der er tale om, samt hvor mange forsikringer man har samlet.

Det kan derfor oftest betale sig, at indhente et tilbud på alle dine forsikringer på samme tid, i stedet for at indhente individuelle tilbud og have dine forsikringer fordelt på flere forsikringsselskaber. I forbindelse med tilbudsgivningen, vil forsikringsselskaberne også oplyse dig som forbruger om, hvor meget dine årlige præmie er på både med og uden samlerabat. Så snyd ikke dig selv for den ekstra besparelse der er at hente, ved at indhente tilbud på alle dine forsikringer og samle dem hos ét enkelt forsikringsselskab.