Sammenlign priser og dækning på bilforsikring

Indhent 3 gratis og personlige tilbud på din bilforsikring og sammenlign på pris og dækning

  • Spar tid - Udfyld én formular og få 3 tilbud
  • Spar penge - Få en billigere forsikring
  • Gratis og 100% uforpligtende
Vi kunne desværre ikke finde din bil - fortsæt ved at benytte linket Din {{type_text}}: {{car.brand}}, {{car.model}} {{car.name}}
Fortsæt uden nummerplade
Brugt af over 150.000 danskere

Sammenlign bilforsikring & priser

Sammenlign priser på bilforsikring

Når du skal tegne en ny bilforsikring, er det både vigtigt, at du ser på de forskellige forsikringsselskabers priser og deres garanti for udbetaling af en økonomisk erstatning i forbindelse med eksempelvis en skade på bilen.

Har du en almindelig bil, kan du spare flere tusinde kroner, hvis du vælger den billigste bilforsikring. Men glem ikke, at forsikringsselskabets dækning er mindst lige så væsentlig en faktor, når det kommer til at sammenligne forsikringer. Det er dog lovpligtigt at have som minimum en ansvarsforsikring som derefter kan suppleres med en kaskoforsikring. 


Forskelle i selvrisiko giver store udsving

Du har bedre muligheder for at spare penge og få den bilforsikring, der passer til dine behov, hvis du sammenligner flere forsikringsselskabers tilbud med hinanden. Derfor kan det være en god idé at sammenligne bilforsikring 

Hos Forsikringsportalen.dk kan du ubesværet indhente 3 tilbud, der matcher dine behov bedst – og spare mange penge samtidig. Det er gratis og uforpligtende - vi gør det nemmere at få den bedste dækning til den rette pris.