Få en billig Tesla bilforsikring

  • Spar tid - Udfyld én formular og få 3 tilbud
  • Spar penge - Få en billigere forsikring
  • Gratis og 100% uforpligtende 
Brugt af over 150.000 danskere

Tesla forsikring - Få 3 GRATIS tilbud

Den amerikanske bilfabrikant Tesla, der startede sit salg af elbiler tilbage i 2008, stormer frem i Danmark.
Tesla satte for alvor skub i deres salg, da de med deres Tesla Roadster præsenterede den første rigtige sports elbil på det danske marked. Er du på udkig efter en forsikring til din nyerhvervede Tesla, så hjælper Forsikringsportalen dig med at indhente tilbud på en god bilforsikring – Det er let, gratis og helt uforpligtende.


Forsikringsportalen e-mærke godkendt så du kan trygt benytte os til at sammenligne fritidshusforsikring her

Gratis tilbud på en Tesla forsikring

Udfyld én enkelt formular og lad 3 forsikringsselskaber tilbyde dig en gratis gennemgang af, din Tesla , der passer bedst til dine behov. Vælg det bedste tilbud - eller afslå.


Vi hjælper dig med den rigtige dækning til bilen

Udbuddet af forsikringer til bilen er steget støt igennem årene og det kan derfor være svært at finde den helt rigtige bilforsikring. Forsikringsportalen hjælper dig dog igennem det uoverskuelige bilmarked, ved at tilbyde en nem og enkelt måde at indhente tilbud på din Tesla bilforsikring. Det eneste du skal gøre, er at udfylde vores online formular og tage stilling til hvilke tilvalgsdækninger du ønsker. Forud den lovpligtende ansvarsforsikring, er det nemlig op til dig som forbruger, at vælge om du vil have en kaskoforsikring, eller have vejhjælp inkluderet i din forsikring. Efter at have indsendt formularen, modtager du herefter op til 3 tilbud, som du så kan sammenligne og vælge imellem. 


Tesla i Danmark

Tesla er boomet frem i Danmark, efter introduktionen af deres sports elbiler, som er kendt for deres flotte udseende og teknologiske finish. Deres biler anses derfor af mange, som den næste generation af biler.

Populariteten af de nye elbiler fra Tesla, skyldes dog også, at regeringen i deres bekendtgørelse om afgifter på elbiler, valgte at fritage afgiften for elbiler. Forslaget galt oprindeligt til slutningen af 2014, men blev senere hen forlænget til 31. Dec. 2015.

Populære Tesla Forsikringer:

  • Tesla Roadster bilforsikring
  • Tesla Model S forsikring
  • Tesla Model X bilforsikring
  • Tesla Model 3 forsikring