Få en billig bilforsikring

Lad forsikringsportalen hjælpe dig med at indhente tilbud på dine forsikringer, og spar på dine forsikringer.

  • Spar tid - Udfyld én formular og få 3 tilbud
  • Spar penge - Få en billig bilforsikring
  • Gratis og 100% uforpligtende
Vi kunne desværre ikke finde din bil - fortsæt ved at benytte linket Din {{type_text}}: {{car.brand}}, {{car.model}} {{car.name}}
Fortsæt uden nummerplade
Brugt af over 150.000 danskere

Indhent 3 GRATIS tilbud på din bilforsikring

For mange er bilforsikringen en af de største forsikringsudgifter. Det er derfor værd at indhente tilbud fra mere end ét forsikringsselskab, når du skal have dig en bilforsikring. Forsikringsportalen hjælper dig med at få op til 3 GRATIS og 100% uforpligtende tilbud på din bilforsikring


Forsikringsportalen e-mærke godkendt så du kan trygt benytte os til at sammenligne fritidshusforsikring her

Få en god og billig bilforsikring

Udfyld én enkelt formular og lad 3 forsikringsselskaber tilbyde dig en gratis gennemgang af, hvilken slags bilforsikring, der passer bedst til dine behov. Vælg det bedste tilbud - eller afslå.


Bilforsikring

Efterhånden som efterspørgslen på bilforsikringer er steget, er udbuddet af tilvalgsdækninger ligeledes blevet større. Det kan derfor være lidt af jungle, at finde ud af hvilken forsikring du skal vælge til bilen. Forsikringsportalen gør det dog enkelt, nemt og overskueligt, at indhente et tilbud på din bilforsikring. Det eneste du skal gøre er, at udfylde vores formular. Herefter vil du modtage op til 3 tilbud på din bilforsikring.

Hvilke typer dækninger findes der?
Som bilejer i Danmark er den eneste lovpligtige forsikring ansvarsforsikringen. Nedenfor kan du læse hvad den dækker, samt hvilke tilvalgsdækninger du kan vælge.

Ansvarsforsikring
Ansvarsforsikringen dækker de skader du påfører andre personer eller deres biler. Den er yderst vigtig, da den sikre at du ikke bliver ruineret, hvis uheldet en dag er ude og du kommer til at skade en person eller en bil. En sådan skade kan i værste fald løbe op i flere hunrede tusinde eller endda millioner. Det er derfor lovpligtigt at have en ansvarsforsikring i Danmark samt resten af EU.

Kaskoforsikring
Kaskoforsikringen er i modsætning til ansvarsforsikringen ikke lovpligtig. En kaskoforsikring dækker, udover ansvar, også de skader du laver på din egen bil. Du er dermed dækket, hvis du kommer til at lave skader under parkering eller i forbindelse med et trafikuheld. Kaskoforsikringen dækker desuden både under kørsel, samt når din bil holder stille. Kaskoforsikringen dækker dog ikke, hvis du laver en skade forsætligt, ved grov uagtsomhed, eller hvis du er beruset.

Tilvalgsdækninger
Hvis du vil være ekstra godt dækket har du ydeligere mulighed for at vælge en lang række tilvalgsdækninger. De mest almindelige tilvalgsdækninger blandt de danske billister er følgende:

  • Førerforsikring
  • Glasforsikring
  • Friskadeforsikring
  • Værdiforringelse
  • Ekstraudstyr
  • Vejhjælp