SOS International hjælper dig på rejsen

SOS international hjælper nordiske rejsende i hele verden på vegne af de danske forsikringsselskaber. 

SOS international står klar til rådgive dig i alle døgnets 24 timer. Deres alarmcentral er bemandet alle 365 dage om året.  Står du derfor og er ude at rejse og har brug for akut assistance, så kontakt deres alarmcentral på +45 70 10 50 50.


Rødt kort

Hvis du har tegnet en kaskoforsikring som en del af en bilforsikring hos et dansk forsikringsselskab der er med i Rødt kort ordningen, så har du per automatik ret til vejhjælp i udlandet via SOS International assistance, som sikre dig ret til vejhjælp i udlandet.

Assistancen omfatter:

  • Vejhjælp på skadestedet
  • Bugsering
  • Hotel og nødvendig lokaltransport
  • Udlejningsbil
  • Hjemrejse
  • Hjemtransport af køretøj
  • Fremskaffelse og forsendelse af reservedele

Hvor er jeg dækket?

Det røde kort er ikke dækket i alle lande. Det er derfor altid en god idé, at tjekke op på om din rejsedestination er del af de geografiske område, som er dækket af SOS International. Indtil videre dækker de følgende lande:

Albanien, Andorra, Belgien, Bosnien & Hercegovina, Bulgarien, Cypern, Danmark, England, Estland, Finland, Frankrig, (inkl. Korsika), Færøerne, Gibraltar, Grækenland, Grønland, Holland, Hviderusland, Iran, Irland, Island, Israel, Italien, Kosovo, Kroatien, Letland, Liechtenstein, Lithauen, Luxembourg, Makedonien, Malta, Marokko, Moldavien  Monaco, Montenegro, Nordirland, Norge, Polen, Portugal, Rumænien, Rusland (indtil Uralbjergene), San Marino, Schweiz, Serbien, Skotland, Slovakiet, Slovenien, Spanien, Sverige, Tjekkiet, Tunesien, Tyrkiet, Tyskland, Ukraine, Ungarn, Wales, Østrig.

(OBS. Dækning d. 01-07-15 – Se altid den aktuelle liste på SOS.dk)


Skal jeg medbringe det røde kort?

Det er ikke nødvendigt at have det røde kort med på rejsen. Hvis du alligevel ønsker det, kan du få det på SMS ved at skrive RØDTKORT til 1272 (koster alm. Sms takst), eller ved at hente Rødt Kort i iTunes Store eller i Android Market.

Kilde: https://www.sos.eu/da/roedt-kort/