Få en billig cykelforsikring

  • Spar tid - Udfyld én formular og få 3 tilbud
  • Spar penge - Få en billigere indboforsikring
  • Gratis og 100% uforpligtende 
Brugt af over 150.000 danskere

Har du en cykelforsikring?

En indboforsikring kan indeholde en cykelforsikring. Din cykel er ikke nødvendigvis dækket af din indboforsikring, så derfor skal du checke dine forsikringsbetingelser igennem hvis du vil sikre dig at din cykel er dækket ved tyveri.

Derudover skal du se på selvriskoen på din indboforsikring. Har den f.eks. en selvrisiko på 5000 kr - og får stjålet en cykel med en værdi på 7.000 kr får du altså kun 2000 kr i erstatning. Der findes forsikringsselskaber der tilbyder at man kan minimere selvrisikoen på enten hele din indboforsikring, eller kun på din tilvalgsdækning (cykelforsikringen) der omhandler din cykel.


Forsikringsportalen e-mærke godkendt så du kan trygt benytte os til at sammenligne fritidshusforsikring her

Gratis tilbud på indboforsikring

Udfyld én enkelt formular og lad 3 forsikringsselskaber tilbyde dig en gratis gennemgang af din indboforsikring, der passer bedst til dine behov. Vælg det bedste tilbud - eller afslå. 


Begrænsninger i dækningssummen

Der er som oftest begrænsinger på hvor meget forsikringsselskabet vil/kan dække på en enkeltforsikring. Dette beløb kan ligge på 15.000 kr for nogle selskaber, så har du en dyr specialcykel til en meget høj værdi, har du behov for en anden type forsikring. Din cykel bliver også nedskrevet i værdi. De fleste opererer med 100% erstatning de første 2 år, og så falder erstatningsprocenter med ca. 10% for hvert år cyklen bliver ældre. Krav til din cykel for at få erstatning fra din cykelforsikring & indboforsikring

Du skal have en forsikringsgodkendt lås. I realiteten forhindrer de dog ikke cykeltyve, så en ekstra kabel- eller endnu bedre bar-lås vil reducere din risiko for et cykeltyveri. 

Kaskoforsikring til racercykler

Har du en dyr mountainbike eller racercykler så findes der også special forsikringer til cykler. De hedder forskellige ting, men virker på samme måde som en kaskoforsikring bil. Den dækker altså ikke kun tyveri, men også skader du får ved f.eks. et styrt. Priserne er gundet de højere dækninger også en del højere. Men har man en fuldcarbon racer med dyrt gear på, så er det ikke så dumt at investere i denne forsikring. Bl.a. Max Levig udbyder en kaskoforsikring til cykler