Få en billig hesteforsikring

  • Spar tid - Udfyld én formular og få 3 tilbud
  • Spar penge - Få en billigere forsikring
  • Gratis og 100% uforpligtende 
Brugt af over 150.000 danskere

Hesteforsikring til ethvert behov

Hvis du ejer en hest, så har du helt sikkert også erfaret, at det er en meget bekostelig og tidskrævende investering. En hest kræver nemlig dyr, personlig pleje, som var det et ganske almindeligt barn, og den kan rende ind i pludselige sygdomme og skader, der koster det hvide ud af øjnene at behandle. Undgå yderligere stress og få 3 gratis tilbud på en hesteforsikring hos Forsikringsportalen.


Forsikringsportalen e-mærke godkendt så du kan trygt benytte os til at sammenligne fritidshusforsikring her

Gratis tilbud på hesteforsikring

Udfyld én enkelt formular og lad 3 forsikringsselskaber tilbyde dig en gratis gennemgang af din hesteforsikring, der passer bedst til dine behov. Vælg det bedste tilbud - eller afslå. 


Hvad dækker en hesteforsikring?

Når vi snakker forsikring i forbindelse med heste, så er det meget vigtigt at fastslå, at der rent faktisk findes en lovpligtig dimension. Når du ejer en hest i Danmark, er du nemlig forpligtet til at tegne en ansvarsforsikring i samme ombæring. Den forsikring dækker de skader, din hest eventuel skulle forårsage på andre personer, andre dyr og forskellige materielle ejendele. Hvis du ikke får tegnet en ansvarsforsikring på din hest, så kan du som hesteejer blive tildelt en bøde. 

Udvidet hesteforsikring
Det er – som nævnt tidligere – kun ansvarsforsikringen, der er lovpligtig, når du er hesteejer. Det er altså helt op til dig selv at vurdere, hvor grundigt, du ønsker at være dækket, men som i så mange andre tilfælde, så vil du dog gøre klogt i at tegne nogle ekstra dækninger til din hest – en såkaldt udvidet hesteforsikring. Imens ansvarsforsikringen således kun dækker de skader, din hest måske kommer til at forvolde på andre personer, dyr eller genstande, så vil en udvidet forsikring også dække, hvis din hest f.eks. bliver syg og skal aflives. Med andre ord vil du altså modtage en økonomisk kompensation i tilfælde, hvor du skal betale nogle uforudsete udgifter til din hest. Det kan altså f.eks. være dyrlægehonoraret, den dyrelægeordinerede medicin eller udgifter i forbindelse med en eventuel aflivning eller operation. 


Prisen på en hesteforsikring