Få en billig hundeforsikring

  • Spar tid - Udfyld én formular og få 3 tilbud
  • Spar penge - Få en billigere forsikring
  • Gratis og 100% uforpligtende 
Brugt af over 150.000 danskere

Få flere tilbud på din hundeforsikring

Hundes siges at være menneskets bedste ven. Og der må være noget om snakken, for der findes en hund i rigtig mange danskeres hjem, som bliver plejet og passet, som var det et barn af familien. Mange hundeejere er dog ikke klar over, at der rent faktisk også følger et erstatningssvar med, når man vælger at have en hund i hjemmet.

Der er nemlig risiko for, at hunden er årsag til skade på andre mennesker og deres ting, og derfor er det netop også lovpligtigt at tegne en ansvarsforsikring på din hund. Udover den lovpligtige ansvarsforsikring har du også mulighed for at tegne en forsikring, der blandt andet dækker ved sygdom og skade. Slip for besværet og bestil 3 gratis tilbud på hundeforsikring hos Forsikringsportalen. Har du andre dyr i hustanden, så er det også en god idé at undersøge, om der er lovkrav om ansvarsforsikring til dem. du kan læse mere om dyreforsikring her.


Forsikringsportalen e-mærke godkendt så du kan trygt benytte os til at sammenligne fritidshusforsikring her

Gratis tilbud på hundeforsikring

Udfyld én enkelt formular og lad 3 forsikringsselskaber tilbyde dig en gratis gennemgang af din hundeforsikring, der passer bedst til dine behov. Vælg det bedste tilbud - eller afslå. 


Ansvarsforsikringen er lovpligtig

Ansvarsforsikringen til hunde er, som sagt, lovpligtig, og den dækker altså, hvis din hund er skyld i skade på andre personer eller deres ting. Med andre ord vil forsikringen dække, hvis din hund f.eks. bider en forbipasserende og er skyld i skade på vedkommende. Går du til træning eller konkurrence med din hund, skal du udvide din forsikring så den også omfatter eventuelle frivillige deltagere, deres hund samt dommere. 

Hundesygeforsikring
Udover ansvarsforsikringen har du som hundeejer også mulighed for at investere i en sygeforsikring. Den dækker blandt andet udgifter til dyrelægen, og den kan derfor være en god økonomisk hjælp, hvis din hund har brug for behandling af den ene eller anden art. Du kan forsikre din hund, hvis den er to måneder til fire år gammel, og muligheden er helt passeret, hvis den er over 10 år. 

Du har desuden chance for at tegne en form for livsforsikring på din hund, der blandt andet dækker de tårnhøje udgifter til en eventuel aflivning. Forsikringen skal dog tegnes, inden hunden er 5 år gammel. 


Sygeforsikring

Når du ejer en hund, så er du altså forpligtet til at tegne en ansvarsforsikring, men herudover er det helt op til dig selv, hvor grundigt du ønsker, at din hund skal være dækket imod uheld og skader.

Hos Forsikringsportalen anbefaler vi dog, at du også får tegnet en sygeforsikring og en eventuel livsforsikring, så du undgår at sidde i et økonomisk dilemma, hvor du ikke ved, om du har råd til en dyr men nødvendig behandling til din hund.