Få en billig katteforsikring

  • Spar tid - Udfyld én formular og få 3 tilbud
  • Spar penge - Få en billigere forsikring
  • Gratis og 100% uforpligtende 
Brugt af over 150.000 danskere

Katteforsikring - få flere forsikringstilbud

De fleste katteejere tænker faktisk ikke over, at der også følger andet end skønne og hyggelige stunder med, når katten bliver en del af familien. Hvis vi ser bort fra de mange omkostninger til den obligatoriske kattemad, så går der nemlig rigtig mange penge – også ofte flere end vi lige tror -  til diverse behandlinger hos dyrelægen, hvis katten blive syg eller i værste fald skal aflives. Undgå stresset og bestil 3 gratis tilbud hos Forsikringsportalen.


Forsikringsportalen e-mærke godkendt så du kan trygt benytte os til at sammenligne fritidshusforsikring her

Gratis tilbud på katteforsikring

Udfyld én enkelt formular og lad 3 forsikringsselskaber tilbyde dig en gratis gennemgang af din katteforsikring, der passer bedst til dine behov. Vælg det bedste tilbud - eller afslå. 


Forskellige typer

Når du skal vælge en forsikring til din kat, så skal du selv tage stilling til, hvor grundigt den skal dække. Der kan være stor forskel på katteforsikringen fra forsikring til forsikring, og i nogle tilfælde går den også blot under betegnelsen dyreforsikring.

Hos de fleste selskaber skal du dog ofte vælge mellem en begrænset dækning, der kun dækker ulykker og tilskadekomst, en udvidet dækning, der også dækker dyrelægeregningen og den fulde dækning, der også dækker regninger til medicin og eventuel genoptræning til din kat, hvis den har været ude for en ulykke. 


Hvad koster en katteforsikring?