Elektronikforsikring - en del af din indboforsikring

  • Spar tid - Udfyld én formular og få 3 tilbud
  • Spar penge - Få en billigere forsikring
  • Gratis og 100% uforpligtende 
Brugt af over 150.000 danskere

Få en samlet elektronikforsikring

En elektronikforsikring dækker hvis din computer, laptop, macbook eller iphone bliver beskadiget. Det kan enten være ved normalt brug, men også hvis du kommer til at tabe din telefon, eller spilde kaffe i dit tastatur og din macbook går i stykker.

Sikre dine ting ved at indhente 3 gratis tilbud på elektronikforsikring hos Forsikringsportalen.


Forsikringsportalen e-mærke godkendt så du kan trygt benytte os til at sammenligne fritidshusforsikring her

Gratis tilbud på elektronikforsikring

Udfyld én enkelt formular og lad 3 forsikringsselskaber tilbyde dig en gratis gennemgang af din indboforsikring, der passer bedst til dine behov. Vælg det bedste tilbud - eller afslå. 


Stor forskel på elektronikforsikringer

Her er et par ting du skal se efter når du vil købe en elektronikforsikring

  • Hvor lang tid dækker elektronikforsikringen? Dækker den kun 2 år, vil du i de fleste tilfælde faktisk være dækket af standard garantien ved fejl på apparatet. Så du skal som minimum være stillet bedre end købeloven når du tegner en sådan forsikring
  • Hvor mange apparater dækker forsikringen? Man kan næsten ikke købe en telefon eller printer uden at få spørgsmålet "vil du have en forsikring med? Den koster kun 399 kr" Men her skal man tage sig i agt. Oftest er står prisen slet ikke mål med dækningen, og hvis du er en smule smart - så sørg for at tegne en forsikring der dækker alle dine apparater. Det kan f.eks. være at din indboforsikring tilbyder en billig tilvalgsdækning (Ekstra dækning). Service forsikringer er nemlig ret dyre.
  • Er din printer nærmest værdiløs om 2 år? Så er det ikke en god ide med en forsikring her - for du kan sikkert købe et nyt apparat billigere og bedre til den tid hvor skaden skulle ske. Bare tænk på LCD/LED tv som kun koster 20-25% af hvad de gjorde for bare 2-3 år siden

Flere og flere vælger at tegne elektronikforsikring til deres dyrt nyanskaffede IT udstyr. Men det kan være en dyr fornøjelse. Hvad vil du gøre? Det handler om at finde dit behov - og så lave den rigtige handel For det kan meget sjældent betale sig at købe en elektronik, eller service forsikring til kun et enkelt apparat som f.eks. til en Iphone. Flere og flere forsikringsselskaber tilbyder en samlet elektronikforsikring tilknyttet en indboforsikring der dækker alle elektriske apparater under f.eks. 3-5 år.