liste over forsikringsselskaber i Danmark

Billig erhvervsforsikring

Lad Forsikringsportalen hjælpe dig med at indhente tilbud på din erhvervsforsikring, og spar på dine forsikringer.

  • Spar tid - udfyld én formular og få 3 tilbud
  • Spar penge - få en billig erhvervsforsikring
  • Gratis og 100% uforpligtende
Brugt af over 250.000 danskere

Erhvervsforsikring – få et tilbud på dine erhvervsforsikringer

Få styr på dine udgifter og saml alle dine erhvervsforsikringer et sted.  Efterhånden som din virksomhed udvikler sig, så vil virksomhedens forsikringsbehov det også.


Tjek din erhvervsforsikring her – få 3 tilbud

Forsikringsportalen kan hjælpe dig med at få 3 gode og uforpligtende tilbud – helt gratis.

  • Udfyld en formular og få 3 konkurrencedygtige tilbud – og spar penge på din forsikring hvert eneste år.
  • Lad flere selskaber kæmpe om dine forsikringer
  • Det er nemt – gratis og uden forpligtelser.

Erhvervsforsikring til mindre virksomheder

Mindre virksomheder har helt specielle behov. Sørg derfor for at have et forsikringsselskab der tilbyder de rette ydelser. Som iværksætter med den første medarbejder skal du som iværskætter være klar over at det er lovpligtigt at have en arbejdsskade forsikring. Derudover kan en produktansvars forsikring være yderest relevant hvis du producere produkter.

Driftstabsforsikringer – dækker dine tabte indtægter/omsætning hvis dine produktionsfaciliteter eller f.eks. butik brænder. Hør med en lokal rådgiver om hvad du trænger til. Virksomhedernes behov er forskellige – og derfor er det altid en god idé med indivduel rådgivning. Er du ansvarlig for  en nystartet virksomhed vil en iværksætterforsikring måske være det helt rigtige valg. F.eks. har Codan forsikring udarbejdet en særlig forsikring til nystartede virksomheder.


Erhvervsforsikringer til mellemstore virksomheder

De mellemstore virksomheder (5-50 ansatte) har oftest behov for et større omfang af forsikringer. Jo større dit forsikringsforhold er, desto vigtigere er det at du får samlet dine forsikringsforhold et sted – det betyder også du kan gøre brug af dine skalafordele. Derudover har flere forsikringsselskaber indgående kendskab til forskellige brancher, og kan hjælpe virksomheder med at skadesforebygge og forhindre drifttab vha. kurser, foranstaltninger med videre. For selvom man f.eks. har en driftstabforsikring så retter det ikke op på utilfredse kunder der ikke kan få leveret sine produkter der er bestilt. Det kan i sidste ende betyde et langsigtet tab af markedsandele i et konkurrencepræget marked.

Se mere på vores dedikerede side om erhvervsforsikringer


go to top