Find din forsikring her - Vælg forsikringer og indhent tilbud

Lad Forsikringsportalen finde din nye forsikring

klik her for husforsikring
  • Spar tid. Udfyld 1 formular få 3 tilbud
  • Spar penge. Få en billig forsikring
  • Gratis og 100% uforpligtende

Du har valgt ud af forsikringer
Vis alle ({{main_model.products.length - num_front}} forsikringer)
Tip: Vælg flere forsikringer og få større besparelser
Brugt af over 150.000 danskere

Find din forsikring på Forsikringsportalen

Forsikringsportalen.dk er Danmarks førende forsikringsportalen, der hjælper dig hvad enten du skal indhente forsikringstilbud, finde oplysninger om de danske forsikringsselskaber, eller blot ønsker at læse mere om dine forsikringsmuligheder.


Forsikringsportalen e-mærke godkendt så du kan trygt benytte os til at sammenligne fritidshusforsikring her

Gratis tilbud på dine forsikringer

Udfyld én enkelt formular og lad 3 forsikringsselskaber tilbyde dig en gratis gennemgang af dine forsikringer, så du får de forsikringer der passer bedst til dine behov. Vælg det bedste tilbud - eller afslå. 


Det kan være svære at finde de rigtige forsikringer

At finde den rigtige forsikring kan være en jungle. Der er derfor ikke noget værre end at bruge tid og penge på at kontakte alle de forskellige forsikringsselskaber, for at finde en god og billig forsikring. Denne proces har Forsikringsportalen gjort meget nemmere. Ved at udfylde vores formular, skal du nemlig blot læne dig tilbage i stolen og slappe af. Forsikringsportalen sørger nemlig for, at finde ud af hvilke selskaber der matcher dine ønsker og indhenter derefter op til 3 tilbud dig. Det er nem, enkelt og gratis.


Hvordan spare jeg mest?

Får at spare mest muligt når du indhenter et forsikringstilbud, er det altid en god idé at bestille et tilbud på alle dine forsikringer. Mange forsikringsselskaber tilbyder nemlig samlerabat, hvis man samler alle sine forsikringer ét sted. Du kan derfor ofte spare helt op til 10-40% rabat, ved at have alle dine forsikringer hos det samme forsikringsselskab.


Hvilke forsikringer skal jeg vælge?

Der findes ingen hovedregel til, hvilke forsikringspakke der er den rigtige. Det kommer nemlig helt an på dine behov og ønsker. En god idé er dog, at vælge de forsikringer der gør, at du er sikret hjælp hvis uheldet er ude, så du kan sove sikkert og trykt om natten. Nedenfor finder du en liste med links til de mest hyppige forsikringer hos den danske befolkning: