Forsikring til unge

Indrømmet - Forsikring er bare ikke det fedeste at bruge sine penge på, men det er alligevel vigtigt at forholde sig til.

Med de rette forsikringer slipper du for at frygte hvis du kommer til skade, eller mister dine ejendele. En god ungdomsforsikring hjælper dig økonomisk hvis du f.eks. får indbrud, kommer til skade, gør skade på andre eller f.eks. er på ferie og skal have hjemtransport.

Hvilke forsikringer skal du have som ung?


Forsikringsportalen e-mærke godkendt så du kan trygt benytte os til at sammenligne fritidshusforsikring her

Slip for at ringe rundt!

Udfyld én simpel formular og lad 3 forsikringsselskaber tilbyde dig en gratis gennemgang af, dine forsikringer, der passer bedst til dine behov. Vælg det bedste tilbud - eller afslå. 


Forsikringspakker og ungdomsforsikringer

Der findes flere selskaber der har specialiserede forsikringer til unge og forsikringer til studerende, altså ungdomforsikringer. Det er ikke standardiseret hvad de dækker, men de fleste gange bygge de på en indboforsikring med flere typer af tilvalgsdækninger.

Hvad dækker forsikringspakkerne?

Her er et lidt forsimplet billede af hvordan en forsikringspakke er "skruet sammen". En forsikringspakke kan bestå af en indboforsikring, og så tilkøber man de ekstra dækninger man ønsker.

Det kan være en god idé at tale med et eller flere forsikringsselskaber for at få afdækket sit behov, for det er ikke nødvendigvis prisen der afgør om du har den rigitige forsikring.

Vi tilbyder at du kvit og frit kan bestille et tilbud, og så vil du blive kontaktet af op til 3 selskaber. Er du i tvivl om hvad du ønsker kan du vælge indboforsikring da den dækker bredest - og så kan man altid tage dialogen når selskaberne kontakter dig.

Et par af de mest anvendte navne for forsikringer der er lavet til unge er:

  • Ungdomsforsikring
  • Forsikringer til unge
  • Studieforsikring
  • "Forsikringspakker" f.eks. som Young Living Tryg

 

Rejseforsikring – har man brug for det?

Det er en god idé at tegne en rejseforsikring, da du ellers kan risikere at stå med en meget dyr hospitals regning (uden for EU) eller betale dyrt for hjemtransport da den offentlige sygesikring ikke længere dækker (betaler) for hjemrejse hvis du f.eks. skulle brække et ben.

Du kan se udvalget af hvilke forsikringer vi kan hjælpe med her