Læs om Alm Brand Forsikring

Find Kontaktoplysninger og Åbningstider hos Alm Brand Forsikring lige nedenfor.

Er du kunde hos Alm Brand Forsikring, og har du spørgsmål omkring dine nuværende forsikringer? Så kan du finde kontaktoplysningerne lige her.

Hjemmeside www.almbrand.dk
Telefon (Privat) +45 35 47 47 47
Åbningstider Man - Fre: 08:30 - 16:00
Email info@almbrand.dk

Få et uforpligtende Forsikringstjek hos Forsikringsportalen

Hvornår tjekkede du sidst dine forsikringer hos Alm Brand Forsikring?  Forsikringsportalen kan hjælpe dig med at få 3 gode og uforpligtende tilbud - helt gratis.

Vi anbefaler at man gennemgår sine forsikringer en gang om året, for at sikre sig, at man altid har den bedste dækning til den billigste pris. Det har vi allerede hjulpet over 150.000 danskere med her hos Forsikringsportalen. Fortæl om dine behov - det tager kun 5 minutter, og så gør vi vores bedste for at finde 3 relevante forsikringsselskaber, som dernæst afgiver deres uforpligtende tilbud på de forsikringer du har behov for.


Information om Alm Brand Forsikring

Alm Brand er et mellemstort forsikringsselskab i Danmark.

Udover at tilbyde forsikringer, fungerer Alm Brand også som bank. Alm Brand forsikring tilbyder både privatforsikringer og erhvervsforsikringer. De har en enkelt og overskuelig hjemmeside, hvor det dog kan være svært at finde en email adresse at skrive til (den finder du dog øverst på vores informations-side omkring Alm Brand her). Selskabet tilbyder de fleste forsikringer på markedet, både til privat og erhvervsdrivende.

Bank, Forsikring og Pension hos Alm Brand

Alm Brand har samlet de 3 områder; Bank, Forsikring og Pension. Derfor kan du muligvis spare penge, ved at samle alle dine aktiviteter et sted. Husk dog altid at sammenligne "pakkeløsninger" med de enkelte produkter, da det før er set, at en samlet løsning er dyrere end produkterne enkeltvis. Det er dog positivt, at det hele samles under et tag, da kundeservice oplevelsen også bliver derefter.


Kundetilfredshed i Alm Brand Forsikring

Du kan se den aktuelle Trustpilot score her

I skrivende stund står selskabets rating som "god" (Juli, 2018). Du kan læse meget mere om Alm Brand via deres Trustpilot. Særligt bemærkelsesværdigt er det, at de sørger for, at tage god hånd om de klager og udfordringer som nogle kunder oplever.