Læs om Bauta Forsikring

Find Kontaktoplysninger og Åbningstider hos Bauta Forsikring lige nedenfor.

Er du kunde hos Bauta Forsikring, og har du spørgsmål omkring dine nuværende forsikringer? Så skal du benytte nedenstående kontaktoplysninger.

Hjemmeside www.bauta.dk
Telefon (kundeservice) +45 33 15 15 45
Åbningstider Man-Tor: 8:30-16 | Fre: 10-16
Email Nej (brug kontaktformular)
Livechat på hjemmeside? Ja

Få et gratis forsikringstjek hos Forsikringsportalen i dag

Hvornår tjekkede du sidst dine forsikringer hos Bauta Forsikring?  Forsikringsportalen kan hjælpe dig med at få 3 gode og uforpligtende tilbud - helt gratis.

Vi har hjulpet mere end 150.000 danskere til at få en bedre dækning til en billigere pris. Fortæl om dine behov - det tager kun 5 minutter, og så gør vi vores bedste for at finde 3 relevante forsikringsselskaber, som dernæst afgiver deres uforpligtende tilbud på de forsikringer du har behov for. Vi anbefaler altid, at man som udgangspunkt tjekker sine forsikringer 1 gang om året.


Information om Bauta Forsikring

Bauta logo

Bauta Forsikring er en del af LB Forsikring, og henvender sig primært til sygeplejersker og andre faggrupper inden for sundhedssektoren.

Selskabet tilbyder en bred vifte af privatforsikringer til dit køretøj, bolig, studie, udlandsophold samt til dit liv og sundhed. Læs mere nedenfor:


Bauta Forsikring - Hjemmeside

Bauta Forsikring’s hjemmeside er overskuelig og giver dig hurtigt et overblik over de forsikringer de tilbyder dig. De gør det muligt for dig at beregne en hurtig og umiddelbar pris på deres forsikringer. F.eks. kan man få en pris på sin indboforsikring blot ved at indtaste sit postnummer. Ønsker man en nøjagtig pris kan man også indhente et decideret tilbud på den ønskede forsikring. De tilbyder bl.a. følgende forsikringer:

Ønsker man en erhvervsforsikring kan den tegnes hos Runa Forsikring, som ligeledes er en del af LB Forsikring.

Husk at tjekke din forsikringsløsning - Få 3 tilbud lige her
Hvis du ønsker flere tilbud fra forskellige forsikringsselskaber kan du med fordel også prøve Forsikringsportalen.dk’s gratis service hvor 3 selskaber vil kæmpe om at få dig som kunde. Det betyder bedre og billigere forsikringer til dig. Indhent tilbud her.


Praktisk info om Bauta Forsikring

EtableretBlev en del af LB Forsikring i 1977
EjerforholdMedlemsejet, LB Forsikring A/S
Typer af forsikringer
Privatforsikringer1
ErhvervsforsikringerJa - Igennem Runa Forsikring
PensionNej
Kontaktoplysninger
Hjemmesidewww.bauta.dk
Telefonnummer33 15 15 45
E-mailpostkasse@lb.dk
Åbningstider Telefoniske henvendelser:
Mandag til Torsdag kl. 8:30 - 16
Fredag kl. 10 - 16
Trustpilot scoreSe aktuelle status her
Kildewww.bauta.dk