Få en billig bilforsikring

Lad forsikringsportalen hjælpe dig med at indhente tilbud på din bilforsikring, og spar på dine forsikringer.

  • Spar tid - Udfyld én formular og få 3 tilbud
  • Spar penge - Få en billig bilforsikring
  • Gratis og 100% uforpligtende
Brugt af over 150.000 danskere

Codan bilforsikring

codan logo

Med Codan bilforsikring, kan du vælge mellem tre forskellige produkter og dermed få en forsikring der passer lige nøjagtig til dine behov.

Codan tilbyder tre forskellige bilforsikringer:

  • Codan Bil Ansvar – Denne bilforsikring dækker skader du forsager på andre mennesker eller deres ting.
  • Codan Bil Delkasko – Udover af dække det samme som fornævnte, så dækker denne forsikringer også tyveri og hærværk, samt skader der måtte komme på din bil ved brand, eksplosion og lynnedslag.
  • Codan Bil Kasko – Denne forsikring dækker det samme som de to ovennævnte. Ydermere dækker den også skader på din bil på grund af nedstyrtende genstande, samt skader på din bil der måtte forekomme ved et færdselsuheld.

Forsikringsportalen e-mærke godkendt så du kan trygt benytte os til at sammenligne fritidshusforsikring her

Skal vi hjælpe med at finde 3 forskellige selskaber?

Udfyld én enkelt formular og lad 3 forsikringsselskaber tilbyde dig en gratis gennemgang af, dine forsikringer, der passer bedst til dine behov. Vælg det bedste tilbud - eller afslå. 


Tilvalgsdækninger

Codan tilbyder også en række tilvalgsdækninger, som du kan læse mere om herunder:

  • Selvrisikodækning: med denne slipper du for at betale selvrisiko ved en lang rækker skader. Herunder tyveri, hærværk, glasskader på bilens ruder, nedstyrtende genstande og parkeringsskader.
  • Trinsikring og Udvidet trinsikring: Dette er en tilvalgsdækning til bilister der ikke er blevet elitebilister endnu. Den sikre at du ikke går et trin ned og får en dyrere forsikring, hvis der sker en skade.
  • Solouheld: Denne dækning giver hjælper dig, hvis du kommer ud for et biluheld, hvor der ikke er andre involveret. Din sikre dig bl.a. erstatning for svie og smerte, tabt arbejdsfortjeneste, udgifter til læge- og tandbehandling, mistet erhvervsevne og forsørgertab.
  • Vejhjælp: Denne dækning hjælper dig, hvis bilen ikke kan starte eller du pludselig punktere imens du er ude og køre.

Find den billige bilforsikring

Hvis du er på udkig efter en ny forsikring, så hjælper Forsikringsportalen dig. Vi indhenter op til 3 gratis tilbud, så du slipper for at vente i telefonkø hos de forskellige forsikringsselskaber. Det eneste du skal gøre, er at udfylde vores online formular. Derefter kan du enkelt og nemt sammenligne de forskellige forsikringer og vælge den der passer dig bedst. Det er en simpel og enkel måde at finde en billig bilforsikring på.