Læs om Dansk Boligforsikring

Find Kontaktoplysninger og Åbningstider hos Dansk Boligforsikring lige nedenfor.

Er du kunde hos Dansk Boligforsikring, og har du spørgsmål omkring dine nuværende forsikringer? Så kan du finde kontaktoplysningerne lige her.

Hjemmeside www.danskboligforsikring.dk
Telefon (Privat) +45 59 49 88 44
Åbningstider Man-Tor: 08:30-15:00 | Fre: 08:30-14:30
Email info@danskboligforsikring.dk
Live Chat? Ja - ("Police" eller "Skade" chat)

Forsikringsportalen hjælper med at tjekke din pris og dækning

Hvornår tjekkede du sidst dine forsikringer hos Dansk Boligforsikring??  Forsikringsportalen kan hjælpe dig med at få 3 gode og uforpligtende tilbud - helt gratis.

Vi anbefaler, at du foretager et årligt forsikringstjek for at sikre dig, at du altid har den bedste dækning til den bedste pris. Det har vi hjulpet mere end 150.000 danskere med - det tager kun 5 minutter, og så finder vi op til 3 relevante forsikringsselskaber, som afgiver uforpligtende tilbud på de forsikringer du har behov for. Vores service er naturligvis 100% uforpligtende og gratis.


Dansk Boligforsikring - Beskrivelse

Dansk Boligforsikring er et dansk forsikringsselskab, der specialiserer sig i sælgeransvarsforsikringer og ejerskifteforsikringer. Førstnævnte henvender sig til huskøbere, mens sidstnævnte primært henvender sig til sælgere. I begge tilfælde går en forsikring fra Dansk Boligforsikring ind og dækker udgifterne, hvis man finder skjulte skader eller ulovlige elinstallationer på boligen. Forsikringsselskabet tilsluttet Ankenævnet for Forsikring og Garantifonden for skadeforeninger, ligesom de er medlem af brancheorganisationen Forsikring & Pension.

Sælgeransvarsforsikringer og ejerskifteforsikringer

Dansk Boligforsikrings udbyder sælgeransvarsforsikringer og ejerskifteforsikringer.

En sælgeransvarsforsikring dækker sælger mod erstatningskrav fra køber i op til 10 år efter endt bolighandel. Erstatningskrav omhandler ofte ulovlige bygningsindretninger samt stik- og kloakledninger uden for bygningen. Det er forhold, som ikke beskrives i tilstandsrapporten, og som heller ikke dækkes af købers ejerskifteforsikring. Køber kan derfor holde sælger ansvarlig for disse forhold og kræve økonomisk erstatning for udbedring.

En ejerskifteforsikring dækker køber mod økonomiske udgifter, hvis der opdages skjulte skader eller ulovlige el- og vvs-installationer i boligen, der ikke fremgår af el- eller tilstandsrapport. En ejerskifteforsikring hos Dansk Boligforsikring dækker i 5 år og har en selvrisiko på 5.000 kr. Derudover kan man selv vælge den dækningsgrad, som man ønsker og synes, man har brug for. Hos Dansk Boligforsikring kan man som køber af ny ejendom tegne en ejerskifteforsikring til både hus og sommerhus.

Udvidet ejerskifteforsikring

Dansk Boligforsikring tilbyder også udvidet ejerskifteforsikringer. En udvidet ejerskifteforsikring dækker i 10 år og giver en større dækningsgrad, som går ud over basisforsikringen. Hvis der eksempelvis er ulovlig indretning af bygninger, ulovlige kloakledninger og –rør eller forurening, er man med en udvidet ejerskifteforsikring dækket yderligere ind. En udvidet ejerskifteforsikring er mere omkostningsfuld end basismodellen, men den dækker tilsvarende også flere skader samt ulovlige installationer.

Dansk Boligforsikrings hjemmeside

Dansk Boligforsikring svarer på spørgsmål vedrørende ejerskifteforsikringer og sælgeransvarsforsikringer på deres hjemmeside. Under afsnittet ”råd og vejledning” kan du få svar på alle de spørgsmål, du måtte have om boligforsikringer. Du kan også se betingelser for deres forsikringer, hvorfor det er en god idé at læse mere, inden du tegner en forsikring hos selskabet.


Praktisk info om Dansk Boligforsikring

Faktabox
Etableret2002
Markedsandel28.2 % (1. kvartal 2017. Kilde: forsikringogpension.dk)
Antal medarbejdereca. 50
EjerforholdDanske aktionærer
VisionDansk boligforsikring vil skabe tryghed og stabilitet for danske husejere
ved at tilbyde markedets bedst dækkende og billigste
ejerskifteforsikringer og sælgeransvarsforsikringer
Privat forsikringerJa
Erhvervsforsikringer-
IndustriforsikringerNej
PensionNej
Kontaktoplysninger
Hjemmesidewww.danskboligforsikring.dk
Tilbyder beregninger-
På forsikringsguiden-
Telefonnummer59 49 88 44
E-mailinfo@danskboligforsikring.dk
Åbningstider Mandag-Torsdag: 08:30 - 15:00 | Fredag: 08:30 - 14:30
Trustpilot scoreMedium