Læs om Djøf Rejseforsikring

Find Kontaktoplysninger og Åbningstider hos Djøf Rejseforsikring.

Er du kunde hos Djøf Rejseforsikring, og har du spørgsmål omkring dine nuværende forsikringer? Så kan du finde kontaktoplysningerne lige her.

Djoef rejseforsikring logo

Djøf er en faglig organisation der bl.a. samarbejder med Europæiske Rejseforsikring og Codan om en rejseforsikring til sine medlemmer. Du har som medlem af Djøf derfor muligheden for at vælge den løsning der passer dig bedst – både hvad angår dækning og pris.

For at blive medlem af Djøf kræves i grove træk enten en afsluttet, eller igangværende, akademisk uddannelse der overvejende har et samfundsvidenskabeligt eller erhvervsøkonomisk indhold, eller at du har et typisk ”djøf-job”.

Hjemmesidehttps://www.djoef.dk/
Telefonnummer+45 33 95 97 00
ÅbningstiderMan – Fre: 09.00 – 16.00
E-maildjoef@djoef.dk

Lad Forsikringsportalen hjælpe med et gratis forsikringstjek

Hvornår tjekkede du sidst dine forsikringer hos Djøf Rejseforsikring?  Forsikringsportalen kan hjælpe dig med at få 3 gode og uforpligtende tilbud – helt gratis.

  • Udfyld en formular og få 3 konkurrencedygtige tilbud – og spar penge på din forsikring hvert eneste år.
  • Lad flere selskaber kæmpe om dine forsikringer
  • Det er nemt – gratis og uden forpligtelser.

Brugt af over 250.000 danskere

Information om Djøj Rejseforsikring

Rejseforsikring gennem Djøf

Følgende er de muligheder, du som medlem af Djøf, har for at forsikre dig på rejsen:

Europæiske Rejseforsikring
Som medlem af Djøf kan du gennem Europæiske Rejseforsikring tegne en rejseforsikring med 25% rabat. Forsikringen gælder bl.a. også til studie- eller praktikophold i udlandet og er derfor velegnet til studerende. Hos Europæiske Rejseforsikring kan du vælge mellem tre dækninger:

  • Gul dækning – Dækker akut tilskadekomst og sygdom, men ikke eventuel hjemtransport
  • Rejseforsikring Basis – Dækker akut tilskadekomst og sygdom, hjemtransport og ødelagte feriedage
  • Rejseforsikring Plus – Dækker akut tilskadekomst og sygdom, hjemtransport samt flere ekstra dækninger

Codans verdensrejsedækning
Vælges Codan som forsikringsløsning har du gennem din indboforsikring en verdensrejsedækning, som dækker dig på private ferierejser i op til 60 dage i hele verden inkl. Danmark. Verdensrejsedækningen dækker behandling og hjemtransport ved akut sygdom. Du kan altså være forsikret gennem din indboforsikring hos Codan eller gennem Djøfs forsikring til studerende.


Hvordan finder jeg en billig rejseforsikring?

Vi vil her hos Forsikringsportalen gerne forsøge at gøre forsikringsmarkedet så gennemskueligt som muligt. Vi tilbyder derfor en online service, hvor du kan indhente op til 3 helt gratis og uforpligtende tilbud på dine forsikringer. Alt du skal gøre er at udfylde vores formular og så sørger vi for at du modtager op til 3 forsikringstilbud fra 3 forskellige forsikringsselskaber, som du herefter kan sammenligne på pris og dækning. Slip for telefonkøen og lad forsikringsselskaberne kæmpe om dig. 

Husk at du ofte kan opnå samlerabat ved at indhente et samlet tilbud på alle dine forsikringer.

go to top