Forsikring Danmark

Forsikring Danmark også kaldet Fodan er et forsikringsagentur, som tilbyder en lang række forsikringsprodukter med fokus på det private forsikringsmarked. Forsikring Danmark ønsker at gøre deres forsikringer overskuelige for at tilbyde den bedst mulige dækning og de rigtige produkter til deres kunder.

Du kan se kontaktoplysninger m.v. i tabellen herunder.


Forsikringsportalen e-mærke godkendt så du kan trygt benytte os til at sammenligne fritidshusforsikring her

Skal vi hjælpe med at finde 3 forskellige selskaber?

Udfyld én enkelt formular og lad 3 forsikringsselskaber tilbyde dig en gratis gennemgang af, dine forsikringer, der passer bedst til dine behov. Vælg det bedste tilbud - eller afslå. 


Et lokalt selskab

Forsikring Danmark lægger stor vægt på at være tilstede lokalt, de har derfor afdelinger i hele landet for at få et bedre kendskab til deres kunder. De ønsker at møde kunden i øjenhøjde, så de kan tilbyde de helt rigtige forsikringer med den rette dækning til de individuelle kunder.

 

Forsikring Danmark er et forsikringsagentur

Dette betyder at Forsikring Danmark har et samarbejde med NEM Forsikring A/S. som betaler når skaden sker. De har over 100 års erfaring på det danske forsikringsmarked, som bunder ud i et solidt samarbejde. Man vil som kunde, ikke kunne mærke dette i dagligdagen, da Forsikring Danmark selv står for alt kontakt med deres kunder, både når man skal tegne forsikringer, man oplever en skade eller man har brug for kundeservice.


Kontakoplysninger

Hjemmeside
Telefonnummer+45 70 70 75 76
E-Mailinfo@fodan.dk
ÅbningstiderMandag - fredag: kl. 9-16
Trustpilot scoredk.trustpilot.com/review/fodan.dk