Læs om Gjensidige Forsikring

Find Kontaktoplysninger og Åbningstider hos Gjensidige Forsikring lige nedenfor.

Er du kunde hos Gjensidige Forsikring, og har du spørgsmål omkring dine nuværende forsikringer? Så kan du finde kontaktoplysningerne lige her.

Hjemmeside www.gjensidige.dk
Telefon (Privat) +45 70 10 90 09
Åbningstider Man-Tor: 08:30-18:00 | Fre: 08:30-16:00
Email info@gjensidige.dk

Forsikringsportalen hjælper med at tjekke din pris og dækning

Hvornår tjekkede du sidst dine forsikringer hos Gjensidige Forsikring?  Forsikringsportalen kan hjælpe dig med at få 3 gode og uforpligtende tilbud - helt gratis.

Vi har hjulpet mere end 150.000 danskere til at få en bedre dækning til en billigere pris. Fortæl om dine behov - det tager kun 5 minutter, og så gør vi vores bedste for at finde 3 relevante forsikringsselskaber, som dernæst afgiver deres uforpligtende tilbud på de forsikringer du har behov for. Vi anbefaler altid, at man som udgangspunkt tjekker sine forsikringer 1 gang om året.


Information om Gjensidige Forsikring

Gjensidige Forsikring har næsten 200 års historie og erfaring som forsikringsselskab. Gjensidige Forsikring er en del af den store norske forsikringskoncern, Gjensidige Forsikrig ASA, der er Norges største forsikringsselskab. De tilbyder forsikringer som indboforsikringen, husforsikringen og ulykkesforsikringen.

Hvis du ønsker at få flere forskellige tilbud kan du med fordel også prøve Forsikringportalen.dk's gratis service hvor 3 selskaber vil kæmpe om at give dig den bedste eller billigste forsikring. Du kan prøve vores service her


Gjensidige Forsikring - Hjemmeside

Gjensidiges hjemmeside er opbygget med et enkelt design, der giver dig et hurtigt og nemt overblik. På deres hjemmeside kan du læse om alle de forsikringer de tilbyder til både privat og erhverv. Der er kun meget få menu-punkter, hvilket gør tingene let at bruge. 

Telefon service
Et stort plus hos Gjensidige Forsikring er deres simple hjemmeside. Det er nemt at finde deres telefonnummer - som absolut ikke bliver gemt af vejen. Du har også mulighed for at vælge at blive ringet op af en medarbejder, hvis du føler dig mest tryg ved personlig betjening. Slutteligt har de en god formular til at indsende skriftlige forespørgsler, hvis ikke du ønsker at skrive til deres email adresse.

Husk - du kan benytte Forsikringsportalen til at indhente 3 uforpligtende tilbud, og teste din løsning hos Codan Forsikring mod konkurrenterne!
Hvis du ønsker at få flere forskellige tilbud kan du med fordel også prøve Forsikringportalen.dk's gratis service hvor 3 selskaber vil kæmpe om at give dig den bedste eller billigste forsikring. Du kan prøve vores service her


Praktisk info om Gjensidige Forsikring

Faktabox
Etableret1816
Markedsandel3 pct. Den 29 april 2010 på dansk marked
EjerforholdNorsk ejet med filialer i Danmark
VisionVi skal kende kunden bedst og involvere os mest
forsikringer til privateJa
Erhvervs forsikringJa
PensionJa
Kontaktoplysninger
Hjemmesidewww.gjensidige.dk
Tilbyder online beregningJa
Telefon nr70 10 90 09
Mailinfo@gjensidige.dk
Trust pilotMiddel