Læs om IF Skadesforsikring

Find Kontaktoplysninger og Åbningstider hos IF Skadesforsikring lige nedenfor.

Er du kunde hos IF Forsikring, og har du spørgsmål omkring dine nuværende forsikringer? Så kan du finde kontaktoplysningerne lige her.

Hjemmeside www.if.dk
Telefon (Privat) +45 70 12 12 12
Åbningstider Man-Tor: 8-20 | Fre: 8-18 | Lør-Søn: 10-16
Kontaktside www.if.dk/privat/kontakt
Livechat på hjemmeside? Ja

Billigere forsikring? Lad Forsikringsportalen hjælpe dig!

Hvornår tjekkede du sidst dine forsikringer hos IF Skadesforsikring?  Forsikringsportalen kan hjælpe dig med at få 3 gode og uforpligtende tilbud - helt gratis.

I 5 år har vi hjulpet mere end 150.000 danskere med deres forsikringstjek. Du skal blot bruge 5 minutter på, at fortælle os om dine behov for forsikring. Herefter finder vi (op til) 3 relevante forsikringsselskaber, som dernæst afgiver deres uforpligtende tilbud på de forsikringer du har behov for. Hos Forsikringsportalen anbefaler vi, at man får foretaget et årligt forsikringstjek, for altid at have den bedste dækning til den bedste pris.


Information om IF Skadeforsikring

IF forsikring

Virksomheden If drives med et nordisk perspektiv. Virksomheden er inddelt i forretningsområderne Privat, Erhverv og Industri. Baltikum er et separat forretningsområde.

IF Skadesforsikring er et stort selskab, som rummer både privat- og erhvervskunder. Udbuddet af forsikringstyper er stort, og kundetilfredsheden er ligeledes høj ifht. andre selskaber på markedet. I skrivende stund (juli, 2018), ligger IF Skadesforsikring med en Trustpilot score på 8.7, som giver en score der betegnes som "God". Ydermere ses det, at kundeservicen er god, da der tages hånd om de problemstillinger der måtte være.


Praktisk info om If Skadeforsikring

Etableret1999
MarkedsandelCa 4%
Antal medarbejdere6.300 ansatte
EjerforholdEjes af den finske finanskoncern Sampo
VisionIf skal være Nordens og Baltikums førende forsikringsselskab med de mest tilfredse kunder, den bedste forsikringsekspertise og den bedste lønsomhed.
Typer af forsikringer
Privat forsikringerJa
ErhvevsforsikringJa
Industri forsikringJa
Pension
Kontaktoplysninger
Hjemmesidewww.if.dk/privat
TelefonnummerPrivat kunder 70 12 12 12 Erhvervs kunder 70 12 12 22
E-Mailkun på hjemmesiden + chat
Åbningstiderkl. 8.30 - 16.00
Trustpilot scoreSe den aktuelle status her
Kildewww.if.dk/privat, dk.trustpilot.com