ISIC Care

ISIC Care studenterforsikring

ISIC Care tilbyder favorable priser på forsikringer til studerende. De lægger stor vægt på, at det skal være nemt, overskueligt og billigt at have forsikring som studerende, det er en ordning af studerende for studerende.

Du kan se kontaktoplysninger i tabellen herunder.


Forsikringsportalen e-mærke godkendt så du kan trygt benytte os til at sammenligne fritidshusforsikring her

Skal vi hjælpe med at finde 3 forskellige selskaber?

Udfyld én enkelt formular og lad 3 forsikringsselskaber tilbyde dig en gratis gennemgang af, dine forsikringer, der passer bedst til dine behov. Vælg det bedste tilbud - eller afslå. 


ISIC tilbyder ikke bare forsikringer

ISIC er en studenterorganisation som tilbyder studerende en lang række rabatordninger for studerende i ind- og udland. De har hertil skræddersyet en studenterforsikring i samarbejde med Mondux kaldet ISIC Care med hovedfokus på indboforsikringer og ulykkesforsikringer, som er de mest benyttede forsikringer til studerende, de tilbyder her nogle af de mest favorable priser på markedet. 

For at blive forsikret os ISIC Care skal du være ISIC kortholder og dermed medlem af ISIC Danmark. Du får dermed ikke bare muligheden for at anskaffe sig en billig forsikring, men også mulighed for at anvende studiekortet til rabatter på alt lige fra cafebesøg til rejser.


Kontaktoplysninger

ISIC Care
Telefonnummer+45 70 22 40 15
ÅbningstiderMan-fre Kl. 09.00 til kl. 16.00
Hjemmesidewww.isicdanmark.dk/studieforsikring/