Læs om Købstædernes Forsikring

Find Kontaktoplysninger og Åbningstider hos Købstædernes Forsikring lige nedenfor.

Er du kunde hos Købstædernes Forsikring, og har du spørgsmål omkring dine nuværende forsikringer? Så kan du finde kontaktoplysningerne lige her.

Hjemmeside www.kfforsikring.dk
Telefon (kundeservice) +45 33 45 74 72
Åbningstider Man - Fre: 08:30 - 16:00
Email kundeservice@kfforsikring.dk

Tjek din forsikringsløsning med Forsikringsportalen i dag

Hvornår tjekkede du sidst dine forsikringer hos Købstædernes Forsikring?  Forsikringsportalen kan hjælpe dig med at få 3 gode og uforpligtende tilbud - helt gratis.

Vi anbefaler at man gennemgår sine forsikringer en gang om året, for at sikre sig, at man altid har den bedste dækning til den billigste pris. Det har vi allerede hjulpet over 150.000 danskere med her hos Forsikringsportalen. Fortæl om dine behov - det tager kun 5 minutter, og så gør vi vores bedste for at finde 3 relevante forsikringsselskaber, som dernæst afgiver deres uforpligtende tilbud på de forsikringer du har behov for.


Information om Købstædernes Forsikring

Købstædernes Forsikring er et mellemstort forsikringsselskab. Hos forsikringsselskabet har du således mulighed for at tegne alt fra en indboforsikring til en rejseforsikring, uanset om du bor i København eller i Midtjylland.

Hvis du ønsker at få flere forskellige tilbud kan du med fordel også prøve Forsikringsportalen.dk's gratis service hvor 3 selskaber vil kæmpe om at give dig den bedste eller billigste forsikring. Du kan prøve vores service her


Købstædernes Forsikring - Hjemmeside

Købstædernes Forsikrings hjemmeside er meget overskuelig og nem at finde rundt i. Der er således kategorier til både private og erhverv, hvilket gør det meget ligetil at finde frem til oplysninger om de type forsikringer, man er interesseret i. Mulighed for en uforpligtende kontakt til en assurandør.

Danmarks ældste forsikringsselskab
Købstædernes Forsikring har eksisteret siden 1761, hvilket gør dem til Danmarks ældste forsikringsselskab. De er ikke ejet af en fond eller af aktionærer, men derimod af deres egne kunder.

Få et GRATIS forsikringstjek lige her!
Hvis du ønsker at få flere forskellige tilbud kan du med fordel også prøve Forsikringsportalen.dk's gratis service hvor 3 selskaber vil kæmpe om at give dig den bedste eller billigste forsikring. Du kan prøve vores service her


Praktisk info om Købstædernes Forsikring

Faktabox
Etableret1761
EjerforholdSelvstændigt
Vision Hos Købstædernes Forsikring behandler vi vores kunder, så de har lyst til at anbefale os til andre. Vi vil være kendt for at være en troværdig partner, med den bedste service for de kunder, som ønsker personlig kontakt.
Forsikringer til privateJa
Erhvervs forsikringJa
PensionNej
Kontaktoplysninger
Hjemmesidewww.kfforsikring.dk
Tlf. nr.:33 45 74 72
Tilbyder de online beregningnej
E-mailkundeservice@kfforsikring.dk
TrustpilotGodt