Mølholm forsikring

Mølholm logo

Mølholm Forsikring er et forsikringsselskab, der specialiserer sig i sundhedsforsikringer til private såvel som virksomheder med behandlingsgaranti. Forsikringsselskabet har 52 medarbejdere, og servicerer 190.000 personer og 4.200 virksomheder, og kan derfor betegnes som et mellemstort forsikringsselskab.

Hvis du ønsker at få flere forskellige tilbud kan du med fordel også prøve Forsikringsportalen.dk's gratis service hvor 3 selskaber vil kæmpe om at give dig den bedste eller billigste forsikring. Du kan prøve vores service her


Forsikringsportalen e-mærke godkendt så du kan trygt benytte os til at sammenligne fritidshusforsikring her

Skal vi hjælpe med at finde 3 forskellige selskaber?

Udfyld én enkelt formular og lad 3 forsikringsselskaber tilbyde dig en gratis gennemgang af, dine forsikringer, der passer bedst til dine behov. Vælg det bedste tilbud - eller afslå. 


Mere om Mølholm Forsikring

Mølholm Forsikrings hjemmeside er meget overskuelig og ligetil. Der er nem adgang til oplysninger om selskabet, men det er dog ikke muligt at se, hvilke specifikke forsikringer de tilbyder. Her kræves det, at man kontakter Mølholm Forsikring først.

Tryghed i hverdagen
Mølhom forsikrings mission er at sikre tryghed hver dag for deres forsikringstagere, og arbejder for at yde en hurtig og professionel behandling. Som forsikringstager hos Mølholm Forsikring har man bl.a. adgang til til sundhedsportalen, Rundtomsundt.dk, hvor der blandt andet findes en sundhedsberegner og test-dig-selv-værktøjer.

Få 3 skarpe tilbud her
Hvis du ønsker at få flere forskellige tilbud kan du med fordel også prøve Forsikringportalen.dk's gratis service hvor 3 selskaber vil kæmpe om at give dig den bedste eller billigste sygeforsikring. Du kan prøve vores service her


Praktisk info om Mølholm forsikring

Faktabox
Etableret1999
Antal medarbejder52
EjerforholdPFA Pension A/S
VisionKunden skal være i trygge hænder
Forsikringer til privateJa
Erhvervs forsikringJa
PensionNej
Kontakt oplysninger
Hjemmesidewww.molholmforsikring.dk
Tlf. nr.65 20 21 21
Tilbyder de online beregningNej
E-mailinfo@behandlingsgaranti.dk
TrustpilotIngen bedømmelser