Læs om Nykredit Forsikring

Find Kontaktoplysninger og Åbningstider hos Nykredit Forsikring lige nedenfor.

Er du kunde hos Nykredit Forsikring, og har du spørgsmål omkring dine nuværende forsikringer? Så kan du finde kontaktoplysningerne lige her.

Hjemmeside www.nykredit.dk
Telefon (Privat) +45 70 15 60 10
Åbningstider Man-Tor: 8:30-18 | Fre: 8:30-16
Email (kundeservice) service@nykreditforsikring.dk
Email (skader) privatskade@nykreditforsikring.dk

Tjek din forsikringsløsning med Forsikringsportalen!

Hvornår tjekkede du sidst dine forsikringer hos Nykredit Forsikring?  Forsikringsportalen kan hjælpe dig med at få 3 gode og uforpligtende tilbud - helt gratis.

Vi anbefaler altid, at man som udgangspunkt tjekker sine forsikringer 1 gang om året. Derfor har vi kunne hjælpe mere end 150.000 danskere til at få en bedre dækning til en billigere pris. Fortæl om dine behov - det tager kun 5 minutter, og så gør vi vores bedste for at finde 3 forsikringsselskaber, som afgiver uforpligtende tilbud på de forsikringer du har behov for. Gratis - og nemt!


Information om Nykredit Forsikring

Nykredit Forsikring A/S er et skadesforsikringsselskab og er en del af Gjensidige-gruppen. De forsikrer alt det du ejer, og tilbyder en række rabatter og særlige fordele hvis du samler dine forsikringer hos dem.

Husk altid at tjekke din forsikringsløsning, så du altid har den bedste dækning til den billigste pris. Lad Forsikringsportalen indhente op til 3 gratis tilbud på dine forsikringer. Prøv det her.


Hjemmesiden hos Nykredit Forsikring

Nykredit’s website er et samlet sted for både deres bank- og forsikringsaktiviteter m.m., og det kræver derfor lige lidt ekstra at finde frem til deres forsikringer. Har man dog først fundet frem til dem, bliver man mødt af en rimelig overskuelig oversigt over de vigtigste og mest populære forsikringer, som man bl.a. også kan beregne en pris på. De tilbyder forsikringer til private og til deltidslandbrug. Følgende forsikringer kan i hovedtræk tegnes hos Nykredit:

Overblik over forsikringer hos Nykredit Forsikring


Praktisk info om Nykredit Forsikring

Etableret15. maj 1990
Antal medarbejdere Ca. 260 (Over 4000 for Nykredit)
EjerforholdGjensidige Forsikring ASA
Typer af forsikringer
PrivatforsikringerJa
ErhvervsforsikringerJa - Igennem Gjensidige Forsikring
PensionJa
Kontaktoplysninger
Hjemmesidewww.nykredit.dk
Telefonnummer +45 70 15 60 10
E-mailOnline e-mail formular
ÅbningstiderMandag til Torsdag kl. 8 – 18:30
Fredag kl. 8:30 - 16
Trustpilot scoreSe aktuelle status her
Kildewww.nykredit.dk, www.virk.dk