PKA

forsikring logo

PKA, der står for Pensionskassernes Administration A/S er et fælles administrationsselskab for pensionskasser.

PKA er et af Danmarks største pensionsselskaber. De administrerer arbejdsmarkedspensioner for 3 selvstændige pensionskasser. De 300.000 medlemmer arbejder for fællesskabet på sygehuse, i ældreplejen, i sociale tilbud og andre steder, fortrinsvis i den offentlige sektor. På deres vegne investerer PKA for 250 mia. kr.


Forsikringsportalen e-mærke godkendt så du kan trygt benytte os til at sammenligne fritidshusforsikring her

Skal vi hjælpe med at finde 3 forskellige selskaber?

Udfyld én enkelt formular og lad 3 forsikringsselskaber tilbyde dig en gratis gennemgang af, dine forsikringer, der passer bedst til dine behov. Vælg det bedste tilbud - eller afslå. 


PKA's hjemmeside

Generelt set fremstår PKA’s hjemmeside meget professionel og overskuelig. På forsiden finder man en stor overskrift, hvor du med et par enkelte klik hurtigt har mulighed for at komme i kontakt med en medarbejder over en chat. De er til rådighed mandag-torsdag i tidsrummet 08.30 – 20.00 og fredag til kl. 15.30.

Få 3 skarpe tilbud HER
Hvis du ønsker at få flere forskellige tilbud kan du med fordel også prøve Forsikringsportalen.dk's gratis service hvor 3 selskaber vil kæmpe om at give dig den bedste eller billigste forsikring. Du kan prøve vores service her


Praktisk info om PKA

Faktabox
Markedsandelca. 255.000 medlemmer
EjerforholdSelvstændigt
VisionSammen giver vi mere tilbage
Forsikringer til privateNej
Erhvervs forsikringNej
PensionJa
Kontaktoplysninger
Hjemmesidewww.pka.dk
Tlf. nr.39 45 45 40
Tilbyder de online beregningNej
E-mailKun på hjemmesiden
TrustpilotIngen bedømmelser