PKA forsikring

forsikring logo

PKA, der står for Pensionskassernes Administration A/S er et fælles administrationsselskab for pensionskasser.

De administrerer arbejdsmarkedspensioner for 5 selvstændige pensionskasser med omkring 260.000 medlemmer samlet. 90% af disse er kvinder, og de er hovedsageligt ansat inden for social- og sundhedssektoren i Danmark.

PKA lægger vægt på, at de kan imødekomme medlemmernes krav og forventninger til deres pensionsordning, og at de kan yde en fagligt kompetent rådgivning.


Forsikringsportalen e-mærke godkendt

Skal vi hjælpe med at finde 3 forskellige selskaber?

Udfyld én enkelt formular og lad 3 forsikringsselskaber tilbyde dig en gratis gennemgang af, dine forsikringer, der passer bedst til dine behov. Vælg det bedste tilbud - eller afslå. 


PKA's hjemmesiden

Generelt set fremstår PKA’s hjemmeside meget professionel og overskuelig. På forsiden finder man en stor overskrift, hvor du med et par enkelte klik hurtigt har mulighed for at komme i kontakt med en medarbejder over en chat. De er til rådighed mandag-torsdag i tidsrummet 08.30 – 20.00 og fredag til kl. 15.30.

Få 3 skarpe tilbud HER
Hvis du ønsker at få flere forskellige tilbud kan du med fordel også prøve Forsikringsportalen.dk's gratis service hvor 3 selskaber vil kæmpe om at give dig den bedste eller billigste forsikring. Du kan prøve vores service her


Praktisk info om PKA forsikring

Faktabox
Markedsandel ca. 255.000 medlemmer
Ejerforhold Selvstændigt
Vision Sammen giver vi mere tilbage
Forsikringer til private Nej
Erhvervs forsikring Nej
Pension Ja
Kontaktoplysninger
Hjemmeside www.pka.dk
Tlf. nr. 39 45 45 40
Tilbyder de online beregning Nej
E-mail Kun på hjemmesiden
Trustpilot Ingen bedømmelser