Sønderjysk forsikring

Sønderjysk forsikring er et forsikringsselskab, der tilbyder alle de normale forsikringer til hele familien. I begyndelsen dækkede de kun kunder på Als, men nu dækker selskabet også hele syd- og Sønderjylland inklusiv Kolding og Esbjerg.

Hvis du ønsker at få flere forskellige tilbud kan du med fordel også prøve Forsikringsportalen.dk's gratis service hvor 3 selskaber vil kæmpe om at give dig den bedste eller billigste forsikring. Du kan prøve vores service her


Forsikringsportalen e-mærke godkendt så du kan trygt benytte os til at sammenligne fritidshusforsikring her

Skal vi hjælpe med at finde 3 forskellige selskaber?

Udfyld én enkelt formular og lad 3 forsikringsselskaber tilbyde dig en gratis gennemgang af, dine forsikringer, der passer bedst til dine behov. Vælg det bedste tilbud - eller afslå. 


Hjemmeside

Sønderjysk Forsikrings hjemmeside ser professionelt og troværdigt ud. Der er ydermere nem adgang til de forsikringer, de tilbyder.

Privat & erhvervskunder
Uanset, om du er privat eller erhvervskunde, så har du mulighed for at tegne forsikringer hos Sønderjysk Forsikring. De udbyder alle former for skadesforsikringer, og de er af den forstand, at nærhed og tryghed er vejen til glade kunder. Sønderjysk Forsikring tilbyder også pensionsordninger via deres samarbejde med AP Pension.

Få 3 skarpe tilbud HER
Hvis du ønsker at få flere forskellige tilbud kan du med fordel også prøve Forsikringsportalen.dk's gratis service hvor 3 selskaber vil kæmpe om at give dig den bedste eller billigste forsikring. Prøv det her


Praktisk info om Sønderjysk forsikring

Faktabox
MarkedsandelEgenkapital: 227,1 mio.kr. pr. 31.12.2010
EjerforholdSønderjysk forsikring G/S
Forsikringer til privateJa
Forsikring til ErhvervJa
PensionNej
Kontaktoplysninger
Hjemmesidewww.soenderjysk.dk
Tlf. nr.74 42 75 00
Tilbyder de online beregningJa
E-mailinfo@soenderjysk.dk
TrustpilotMiddel