Få en billig rejseforsikring

Lad forsikringsportalen hjælpe dig med at indhente tilbud på dine forsikringer, og spar på dine forsikringer.

  • Spar tid - Udfyld én formular og få 3 tilbud
  • Spar penge - Få en billig rejseforsikring
  • Gratis og 100% uforpligtende
Brugt af over 175.000 danskere

SOS Rejseforsikring

SOS International er en assistance organisation i norden, der bl.a. yder medicinsk assistance, vejhjælp og sidst men ikke mindst rejseassistance i hele verden, fra deres alarmcentraler i norden.

Leder du efter forsikringer? Udfyld vores formular og få op til 3 gratis forsikringstilbud.


Forsikringsportalen e-mærke godkendt så du kan trygt benytte os til at sammenligne fritidshusforsikring her

Skal vi hjælpe med at finde 3 forskellige selskaber?

Udfyld én enkelt formular og lad 3 forsikringsselskaber tilbyde dig en gratis gennemgang af, dine forsikringer, der passer bedst til dine behov. Vælg det bedste tilbud - eller afslå. 


Rejseassistance med SOS International

SOS International yder som nævnt rejseassistance for en række forsikringsselskaber i norden og for den offentlige sygesikring. De har alarmcentraler i hele norden, hvor erfarne assistancekoordinatorer sidder klar til at hjælpe dig 24 timer i døgnet, såfremt dit forsikringsselskab er tilknyttet SOS International eller hvis du er omfattet af den offentlige sygesikring på din rejse. Assistancen involverer alt i forbindelse med forsinket bagage, akut sygdom, personskade, katastrofer og dødsfald.

Så er du ude at rejse og bliver så syg at du har behov for læge- eller hospitalsbehandling, kan du via SOS Internationals alarmcentral få akut personlig assistance. Der ydes hjælp til at finde  det rigtige behandlingssted og til at stille den nødvendige betalingsgaranti til at arrangere evt. hjemtransport med fly eller ambulancefly. Et lægeteam sørger desuden for, at det hele sker på medicinsk forsvarlig vis.

Alarmcentralen vil være i stand til at assistere dig ved tyveri, bagageforsinkelse eller hvis du selv skulle komme for sent til en flyafgang.

SOS Alarmcentralen kan kontaktes 24 timer i døgnet på telefon (+45) 70 10 50 50. Det er en forudsætning at du har en privat rejseforsikring.

Få 3 gratis tilbud lige her

Hvis du ønsker tilbud på en rejseforsikring fra forskellige forsikringsselskaber kan du med fordel prøve Forsikringsportalen.dk’s gratis service hvor 3 selskaber vil kæmpe om at få dig som kunde. Det betyder en bedre og billigere rejseforsikringer til dig. Husk blot at du ofte kan få samlerabat hvis du indhenter tilbud på flere af dine forsikringer på samme tid. Indhent tilbud her