Sygeforsikring "danmark"

Sygeforsikring ”danmark” er en forening, hvor medlemmerne har ejerskabet. Hvis du er medlem af ”danmark”, så har du mulighed for at få tilskud til bl.a. tandbehandlinger og fysioterapi. Foreningen tilbyder en række forskellige forsikringspakker, hvor der er forskel på både pris og dækningsomfang.


Forsikringsportalen e-mærke godkendt så du kan trygt benytte os til at sammenligne fritidshusforsikring her

Skal vi hjælpe med at finde 3 forskellige selskaber?

Udfyld én enkelt formular og lad 3 forsikringsselskaber tilbyde dig en gratis gennemgang af, dine forsikringer, der passer bedst til dine behov. Vælg det bedste tilbud - eller afslå. 


Hjemmeside

Sygeforsikring ”danmark’s” hjemmeside fremstår meget professionel og overskuelig. Der er nem adgang til de forskellige forsikringspakker, og hvis du har brug for mere hjælp, så sidder der medarbejdere klar til at vejlede dig.

Dækningsmuligheder
I den mest grundlæggende pakke får du tilskud til f.eks. fysioterapi og tandbehandlinger, mens den bl.a. ikke omfatter tilskud til større tandbehandlinger. Hvis du derimod tegner den udvidede dækning, så får du tilskud til de fleste behandlinger, der findes. Det kan f.eks. være fodbehandling, kiropraktor og akupunktur.

Få 3 skarpe tilbud her
Hvis du ønsker at få flere forskellige tilbud kan du med fordel også prøve Forsikringsportalen.dk's gratis service hvor 3 selskaber vil kæmpe om at give dig den bedste eller billigste sygeforsikring. Du kan prøve vores service her


Praktisk info om Sygeforsikring "danmark"

Faktabox
Markedsandel2010 bruttopræmieindtæger på kr. 2.544 mio. Kr. Og et overskud på 449 mio. Kr
EjerforholdMedlemmerne
Vision”danmark" vil være kendt for let forståelige dækninger, der giver tryghed for medlemmerne i form af stor økonomisk værdi af medlemskabet ved høje erstatnings- og lave omkostningsprocenter gennem digitalisering.
Sygeforsikringer til privateJa
Sygeforsikring ErhvervJa
PensionNej
Kontaktoplysninger
Hjemmesidewww.sygeforsikring.dk
Tlf. nr.70 10 90 70
Tilbyder de online beregningJa
E-mailKun på hjemmesiden
TrustpilotMiddel