Læs om Topdanmark Forsikring

Find Kontaktoplysninger og Åbningstider hos Topdanmark Forsikring lige nedenfor.

Er du kunde hos Topdanmark Forsikring, og har du spørgsmål omkring dine nuværende forsikringer? Så kan du finde kontaktoplysningerne lige her.

Hjemmeside www.topdanmark.dk
Telefon (Privat) +45 70 13 79 13
Åbningstider Man-Tor: 8-18 | Fre: 8-17
Email kundeservice@topdanmark.dk

Få et gratis forsikringstjek hos Forsikringsportalen

Hvornår tjekkede du sidst dine forsikringer hos Topdanmark Forsikring?  Forsikringsportalen kan hjælpe dig med at få 3 gode og uforpligtende tilbud - helt gratis.

Vi har hjulpet over 150.000 danskere med et gratis og uforpligtende forsikringstjek. Der er penge at spare, hvis man tjekker sin forsikringsløsning årligt - det anbefaler vi at du også gør. Fortæl om dine behov - det tager kun 5 minutter, og så gør vi vores bedste for at finde 3 relevante forsikringsselskaber, som dernæst afgiver deres uforpligtende tilbud på de forsikringer du har behov for.


Information om Topdanmark Forsikring

Topdanmark skriver selv følgende;

"Topdanmarks fornemmeste opgave er at hjælpe de mennesker, der har vist os tillid ved at lade os varetage deres forsikringer eller pension.

Vi arbejder målrettet på, at vores kunder skal føle sig forstået og godt hjulpet, når de har brug for det.

Vi forsikrer næsten alt: Dit hus, dit helbred, din næste udlandsrejse og meget andet, som er værdifuldt for dig. Vi har åbent døgnet rundt og er altid klar til at lytte og give råd."

Dette ser ud til også at blive efterlevet når man spørger Topdanmarks kunder. På Trustpilot ligger Topdanmark i skrivende stund (Juli 2018), på en flot score på 8.7. Samtidig tages der godt hånd om både ris og ros - hvilket må siges at være en vigtig faktor nu om dage.


Forsikringer og kundetilfredshed hos Topdanmark

Topdanmark er Danmarks næststørste forsikringsselskab. Selskabets hovedsæde ligger i Ballerup i udkanten af København. Topdanmark bliver også i daglig tale kaldt top og tilbyder udover private forsikringer også livsforsikring samt pension. Topdanmark håndterer bl.a. også forsikringerne fra Danske Bank der går under navnet Danske Forsikring

Topdanmarks historie

Til trods for at Topdanmarks hovedsæde er lokaliseret i Ballerup, udspringer forsikringsselskabet faktisk fra landbruget. Topdanmark blev til som et resultat af flere fusioner i 1972, hvor Mejeriernes Ulykkesforsikring (MLU) og Arbejdsgivernes Ulykkesforsikring (AU) - der var etableret i 1899 fusionerede. De dannede selskabet Topsikring. Topdanmark har en meget stærk tilstedeværelse både i landbruget, men også i høj grad til de private samt virksomheder.

Kundetilfredshed i Topdanmark

Du kan se den aktuelle trustpilot score her

De mest populære forsikringer hos Topdanmark Forsikring

  • Topdanmark bilforsikring
  • Topdanmark rejseforsikring
  • Topdanmark sundhedsforsikring
  • Topdanmark erhvervsforsikringer

Topdanmark pris på forsikringer

På Topdanmarks hjemmeside kan du beregne priserne på bilforsikring, rejseforsikring og indboforsikring. Derudover har du mulighed for at bestille et opkald.


Praktisk info om Topdanmark Forsikring

Faktabox
Etableret1899
Markedsandel i Danmarkca. 14%
Antal medarbejdereca. 2500
EjerforholdBørsnoteret på OMX, Del af C20 indekset på OMC Copenhagen
MålAt tilbyde konkurrence dygtige priser og drive forsikringsvirkomhed på det danske marked
Typer af forsikringer
Privat forsikringerJa
ErhvevsforsikringJa
Industri forsikringJa
PensionJa - Egen livsforsikring "Topdanmark liv"
Kontaktoplysninger
Hjemmesidewww.topdanmark.dk
Telefonnummer70 13 7-9-13
E-Mailkundeservice@topdanmark.dk
Åbningstider Man-Tor: kl. 08-18, Fre 8-17)
Trustpilot scoreHøj