Læs om Tryg Forsikring

Find Kontaktoplysninger og Åbningstider hos Tryg Forsikring lige nedenfor.

Tryg forsikring logo

Er du kunde hos Tryg Forsikring, og har du spørgsmål omkring dine nuværende forsikringer? Så kan du finde kontaktoplysningerne lige her.

Hjemmesidewww.tryg.dk
Telefonnummer (Privat)+45 78 75 93 80
ÅbningstiderMan-Tor: 08.00 – 22.00
Fre: 08.00 – 18.00 | Lør: 10.00 – 16.00
E-mail (kontaktformular)tryg.dk/kundeservice/kontakt-os/skriv-til-os

Lad Forsikringsportalen hjælpe med et gratis forsikringstjek

Hvornår tjekkede du sidst dine forsikringer hos Tryg Forsikring?  Forsikringsportalen kan hjælpe dig med at få 3 gode og uforpligtende tilbud – helt gratis. 

  • Udfyld en formular og få 3 konkurrencedygtige tilbud – og spar penge på din forsikring hvert eneste år.
  • Lad flere selskaber kæmpe om dine forsikringer
  • Det er nemt – gratis og uden forpligtelser.

Brugt af over 250.000 danskere

Information om Tryg Forsikring

Tryg forsikring er danmarks største forsikringsselskab. Tryg tilbyder både forsikringer til privatpersoner og virksomheder (erhvervsforsikringer).

Som Danmarks største forsikringsselskab, er Tryg også igennem mange kundehenvendelser. Som det ses på deres Trustpilot score som er 8.1 (i skrivende stund, juli 2018), så tager de sig godt af deres kunder – og det er en væsentlig faktor når man vælger sit forsikringsselskab. Deres hjemmeside fremstår også professionel, og let at gå til – og der er også indbygget et smart system, som guider dig når du skal kontakte dem via deres kontaktformular.


Om Tryg som forsikringsselskab

Med en markedsandel på over 20% er tryg det klart største selskab, og forsikringsselskabet tilbyder at du kan købe flere af deres forsikringer online.

Derudover har du også muligheden for at købe forsikringer ved at ringe til selskabet, via mails, eller i nogen grad via assurandører. Tryg er ikke et af de billigste forsikringsselskaber, men går meget op i kvalitet i skadesbehandlingen, og har således en pæn score på Trustpilot. Tryg er også et af selskaberne med færreste klager i fællesnævnet for forsikring – her får Tryg relativt få sager imod sig i forhold til at de har over 1 million kunder i Danmark.

Trygs tilbyder bl.a. følgende forsikringer:

Tryg forsikring tilbyder stort set alle forsikringer både private og personforsikringer. Som kunde kan blive fordelskunde, hvis du samler dine forsikringer i en aftale. Tryg tilbyder således samlerabatter på mellem 5-15%.

  • Tryg bilforsikring
  • Tryg sundhedsforsikring
  • Tryg rejseforsikring
  • Tryg erhvervsforsikringer

 Se mere på www.tryg.dk for yderligere info


Trygs historie

Tryg er noteret på fondsbørsen OMX og er et C20 selskab – en af de 20 største virksomheder i Danmark. Udover at være et forsikringsselskab i Danmark, er  Tryg også tilstede i både Sverige, Norge og Finland. Forsikringsselskabet er således det 2.største i Norden.

Fra Baltica og Tryg – til Tryg Baltica

Da “opkøbskrigen” på det danske forsikringsmarked rasede overtog Tryg ”storebroderen” Baltica Forsikring A/S imens konkurrenten det hedengange Hafnia blev overtaget af Codan Forsikring. Med et slag blev Tryg så en af de største aktører i Danmark.

Fra Trygvesta forsikring til Tryg Forsikring

Trygvesta forsikring skiftede navn til Tryg forsikring i 2010. Selvom Tryg i Danmark altid har heddet Tryg – så blev moderselskabet der er noteret på fondsbørsen ført tilbage til det gamle navn ”Tryg” TrygVesta var et levn fra et opkøb på det norske forsikringsmarked, hvor Tryg gjorde sit indtog på det norske marked med det Bergens baserede Vesta Forsikring – det største Norske forsikringsselskab på det norske østkyst.

Hovedkvarteret i Tryg er i dag placeret i Ballerup, og der findes en lang række lokale kontorer rundt om i Danmark. Heriblandt Aalborg, Silkeborg, Odense, Næstved og Lyngby.


Praktisk info om Tryg Forsikring

Markedsandel i DanmarkCa 20%
Antal medarbejdereca. 4500 – 2000 I Danmark
EjerforholdBørsnoteret på OMX, storaktionær Tryg Fonden (kundeejet)
VisionAt være nordens førende tryghedsleverandør
Typer af forsikringer
Privat forsikringerJa
ErhvevsforsikringJa
Industri forsikringJa
PensionJa – Igennem Nordea
Kontaktoplysninger
Hjemmesidetryg.dk
Telefonnummer70 11 20 20
E-Mailkundeservice@tryg.dk
ÅbningstiderMan-Tor: 8-22 | Fre: 8-18 | Lør: 10-16
Trustpilot scoreSe aktuelle status her
Kildetryg.dkdk.trustpilot.com
go to top