Brugt af over 150.000 danskere.

Et årligt forsikringstjek er penge værd

Når du ændrer dit forbrug, flytter, får nyt job, stopper på arbejdsmarkedet, får børn eller går igennem andre større ting i livet, så ændrer dine forsikringsbehov sig også. Derfor er det tiden og pengene værd, at du fortager et årligt forsikringstjek af dine forsikringer.

Et tjek af dine behov og dækninger vil give dig tryghed, og du vil undgå ikke at betale for meget eller måske være underforsikret. Det kan også være, at du kan få en endnu bedre pris eller et bedre produkt hos et helt andet forsikringsselskab.


Forsikringsportalen e-mærke godkendt så du kan trygt benytte os til at sammenligne fritidshusforsikring her

Få et Gratis Forsikringstjek på alle dine forsikringer

Udfyld én enkelt formular og lad 3 forsikringsselskaber tilbyde dig en gratis gennemgang af dine forsikringer, der passer bedst til dine behov. Vælg det bedste tilbud - eller afslå. 


Ændringer i dit liv og forbrug, er oftest der du har brug for et forsikringstjek

  • Har du anskaffet dig større varige forbrugsgenstande ? F.eks. hvis du har købt bolig, bil, motorcykel, kæledyr, cykel, smykker eller kunst
     
  • Har dit liv ændret sig markant? Livstilsændringer gør oftest også at dine forsikringsbehov ændrer sig. F.eks. hvis du er flyttet sammen med/fra din partner, har fået børn eller hvis dine børn er flyttet hjemmefra. Det betyder at mange faktisk har dobbelt forsikring, eller betaler for en forsikring som slet ikke er nødvendig. Det kan også betyde at de ting der betyder noget ikke længere er dækket.
     
  • En forsikringsrådgiver kan hjælpe til med at fastslå og og rådgive om du/I har de rette forsikringer, og drøfte hvad den optimale løsning for dig og/eller din familie vil være.

Hvor får jeg et forsikringstjek?

Du bør henvende dig til dit forsikringsselskab ca. en gang om året for at få en gennemgang af dine forsikringer og aktuelle behov. Derudover er det også fornuftigt at indhente flere forskellige tilbud – fra andre selskaber – så du kan sammenligne de forskellige produkter og priser.

Hos Forsikringsportalen kan du udfylde vores formular og få en gennemgang af dine forsikringsbehov – du bliver kontaktet af op til 3 selskaber, der konkurrerer om at give dig det bedste tilbud på dine forsikringer. Det er gratis og uforpligtigende at få tilbud – så hvorfor ikke prøve det af?