Få en billig brandforsikring på forsikringsportalen og spar på brandforsikringen

Billig husforsikring

Lad Forsikringsportalen hjælpe dig med at indhente tilbud på din husforsikring, og spar på dine forsikringer.

  • Spar tid - udfyld én formular og få 3 tilbud
  • Spar penge - få en billig husforsikring
  • Gratis og 100% uforpligtende
Brugt af over 250.000 danskere

Beregning af husforsikring

Har du et hus kan du ikke komme uden om en husforsikring. Reparationer af skader på dit hus kan løbe op i store summer. Men af samme grund er husforsikringer oftest dyre og det kan derfor betale sig at undersøge markedet for at finde den billigste og mest passende husforsikring.

Online beregninger kan være et godt værktøj til at finde den rette husforsikring, men der er ofte samlerabatter at opnå hvis man får et samlet tilbud på alle sine forsikringer. Dertil kan man forhandle sig til en endnu bedre pris.


Tjek din husforsikring her – få 3 tilbud

Forsikringsportalen kan hjælpe dig med at få 3 gode og uforpligtende tilbud – helt gratis.

  • Udfyld en formular og få 3 konkurrencedygtige tilbud – og spar penge på din forsikring hvert eneste år.
  • Lad flere selskaber kæmpe om dine forsikringer
  • Det er nemt – gratis og uden forpligtelser.

Online beregning – fordele og ulemper

En online beregning af husforsikringen kan give et hurtigt overblik over prislejet hos de forskellige forsikringsselskaber, men savner mange af de forhold der ofte gør udslaget i prissætningen. Derfor kan man ikke helt stole på de priser man får ved en online beregning.


Personlig rådgivning og forhandling – fordele og ulemper

Tegner du en husforsikring vil du i næsten alle tilfælde få besøg af en assurandør. Det gør du fordi husets tilstand skal vurderes. Det er mere tidskrævende end ved online beregning, men til gengæld får du en præcis prissætning på din husforsikring.

Så i stedet for at tjekke priserne ved online beregning og så selv kontakte de forskellige selskaber, kan du med fordel benytte dig af vores formular. Her udfylder du dine oplysninger én gang og bliver herefter kontaktet af 3 forskellige forsikringsselskaber. Du sparer ikke kun tid, men også penge fordi selskaberne på denne måde ved at de er i konkurrence med andre om at få dig som kunde. Det sætter dig i en bedre forhandlingssituation.

Når man taler om husforsikring, kan det være relevant at nævne indboforsikring. Den dækker al “indmaden” i dit hus, hvor husforsikringen er begrænset til kun at omfatte selve huset. 


go to top