Beregn din husforsikring

Er du i tvivl om du betaler for meget få din husforsikring? Få op til 3 forsikringsselskaber til at lave en beregning af din husforsikring og modtag et gratis forsikringstilbud.

  • Spar tid - Udfyld én formular og få 3 tilbud
  • Spar penge - Få en billigere husforsikring
  • Gratis og 100% uforpligtende

Beregning af husforsikring

Har du et hus kan du ikke komme uden om en husforsikring. Reparationer af skader på dit hus kan løbe op i store summer. Men af samme grund er husforsikringer oftest dyre og det kan derfor betale sig at undersøge markedet for at finde den billigste og mest passende husforsikring.

Online beregninger kan være et godt værktøj til at finde den rette husforsikring, men der er ofte samlerabatter at opnå hvis man får et samlet tilbud på alle sine forsikringer. Dertil kan man forhandle sig til en endnu bedre pris.


Vi er e-mærket, så du kan trygt indhente tilbud på husforsikring hos os.

Gratis tilbud på din husforsikring

Udfyld én enkelt formular og lad 3 forsikringsselskaber tilbyde dig en gratis gennemgang af, din husforsikring, der passer bedst til dine behov. Vælg det bedste tilbud - eller afslå. 


Online beregning – fordele og ulemper

En online beregning af husforsikringen kan give et hurtigt overblik over prislejet hos de forskellige forsikringsselskaber, men savner mange af de forhold der ofte gør udslaget i prissætningen. Derfor kan man ikke helt stole på de priser man får ved en online beregning.


Personlig rådgivning og forhandling – fordele og ulemper

Tegner du en husforsikring vil du i næsten alle tilfælde få besøg af en assurandør. Det gør du fordi husets tilstand skal vurderes. Det er mere tidskrævende end ved online beregning, men til gengæld får du en præcis prissætning på din husforsikring.

Så i stedet for at tjekke priserne ved online beregning og så selv kontakte de forskellige selskaber, kan du med fordel benytte dig af vores formular. Her udfylder du dine oplysninger én gang og bliver herefter kontaktet af 3 forskellige forsikringsselskaber. Du sparer ikke kun tid, men også penge fordi selskaberne på denne måde ved at de er i konkurrence med andre om at få dig som kunde. Det sætter dig i en bedre forhandlingssituation.

Når man taler om husforsikring, kan det være relevant at nævne indboforsikring. Den dækker al "indmaden" i dit hus, hvor husforsikringen er begrænset til kun at omfatte selve huset.