Bedre Pris på Husforsikring

Lad Forsikringsportalen hjælpe dig med at indhente tilbud på din husforsikring, og spar på dine forsikringer.

 • Spar tid - udfyld én formular og få 3 tilbud
 • Spar penge - få en billig husforsikring
 • Gratis og 100% uforpligtende
Brugt af over 250.000 danskere

Find en billigere husforsikring

Et huskøb er oftest forbundet med en af de største investeringer man kommer igennem i hele sit liv. Står man derfor pludselig med en uforudset skade, er det en rigtig god idé at være dækket af en husforsikring, så man ikke står med en kæmpe regning, som man ikke kan betale. Forsikringsportalen hjælper dig med at finde en god og billig forsikring – det er nemt, enkelt og gratis.


Tjek din husforsikring her – få 3 tilbud

Forsikringsportalen kan hjælpe dig med at få 3 gode og uforpligtende tilbud – helt gratis.

 • Udfyld en formular og få 3 konkurrencedygtige tilbud – og spar penge på din forsikring hvert eneste år.
 • Lad flere selskaber kæmpe om dine forsikringer
 • Det er nemt – gratis og uden forpligtelser.

Husforsikring

Når du køber en husforsikring er det vigtigt at finde den helt rigtige pris. Ofte vil kan der være store variationer i prisen og det er derfor en god idé at sammenligne prisen fra mere end ét forsikringsselskab. Forsikringsportalen hjælper dig med at indhente 3 gratis og uforpligtende tilbud, så du kan finde dig en god og billig husforsikring.

Dækningen af en husforsikring i Danmark er som udgangspunkt den samme. Det er dog vigtige at være opmærksom på, hvilke behov du har, når du skal sikre dit hus. Langt de fleste forsikringsselskaber tilbyder nemlig en lang række tilvalgsdækninger. Hvor grunddækningen oftest omfatter skader på dit hus forårsaget af brand, kan tilvalgsdækningerne variere meget og nogle gange endda være inkluderet.

I samme forbindelse giver det mening at nævne indboforsikring, der i modsætning til din husforsikring, dækker al inventaret i dit hus.


Tilvalgsdækninger

Tilvalgsdækninger kan variere fra selskab til selskab. Herunder er listet en række eksempler, på nogle af de tilvalgsdækninger der er mest udbredt.

 • Bygningsskader pga. vand, voldsomt skybrud, snetryk, frost og storm
 • Lynnedslag, eksplosion, kortslutning og andre el-skader
 • Stiklednings- og skjulte rørskader
 • Svamp, insekt- og rådskade
 • Glas- og sanitetsskade
 • Tyveri og hærværk

Prisen på din husforsikring afhænger naturligvis af antallet af tilvalgsdækninger. Jo flere tilvalgsdækninger du ønsker, desto dyre bliver forsikringen også. Man skal dog ikke kun have prisen for øje, når det kommer til husforsikringen. Det er nemlig også vigtigt at tænke på, hvilke forsikringer der sikre, at du sover godt og trygt om natten. En skade kan nemlig betyde, at du en dag står med en stor uforudset regning. Det er derfor værd at tænke på behovet for en økonomisk erstatning i tilfældet af skade, så du er ordenligt dækket, hvis uheldet en dag er ude.


En husforsikring dækker ikke

Forsikringsportalen.dk står klar til at hjælpe dig med en komplet gennemgang af dine forsikringer.
Indtast dine oplysninger og få 3 helt gratis og uforpligtende tilbud fra 3 forskellige forsikringsselskaber.


go to top