Bedre Pris på Husforsikring

  • Spar tid - Udfyld én formular og få 3 tilbud
  • Spar penge - Få en billigere eller bedre husforsikring
  • Gratis og 100% uforpligtende

Få din husforsikring til en god pris

Når du skal tegne en husforsikring, er det både vigtigt, at du ser på de forskellige forsikringsselskabers priser og deres garanti for udbetaling af en økonomisk erstatning i tilfælde af eksempelvis brand eller indbrud.

At købe et hus vil sandsynligvis være dit livs største investering. Derfor er det vigtigt, at du først og fremmest får forsikret det hurtigst muligt, inden skaden er sket.

Når det kommer til at sammenligne de forskellige forsikringsselskabers tilbud, er det også væsentligt, at du ikke kun tænker i pris selvom at det kan være fristende. Især når det kommer til husforsikring, skal du være bevidst om, at den rette dækning kan være altafgørende. Det kan være meget kostbart at skulle udbedre uforudsete skader såsom, hvis et af dine vandrør eksempelvis er sprunget. I samme forbindelse kan det være relevant at nævne indboforsikring. Den dækker hvis der skulle opstå skader på selve "indmaden" i huset, hvor en husforsikring er begrænset til kun at dække selve huset.


Forsikringsportalen e-mærke godkendt så du kan trygt benytte os til at sammenligne fritidshusforsikring her

Gratis tilbud på din husforsikring

Udfyld én enkelt formular og lad 3 forsikringsselskaber tilbyde dig en gratis gennemgang af, din husforsikring, der passer bedst til dine behov. Vælg det bedste tilbud - eller afslå. 


Gør det nemt for dig selv - Indhent 3 tilbud

Du har bedre muligheder for at spare penge og få den husforsikring, der passer til dine behov, hvis du sammenligner flere forsikringsselskabers tilbud med hinanden. Hos Forsikringsportalen kan du ubesværet indhente 3 tilbud, der matcher dine behov bedst – og på den måde få den bedste pris på husforsikringen.

Det er let, gratis og uforpligtende - vores mission er, at vi vil gøre det nemt at få den bedste dækning til den rette pris.