Billig indboforsikring

 • Spar tid - Udfyld én formular og få 3 tilbud
 • Spar penge - Få en billigere forsikring
 • Gratis og 100% uforpligtende 

Brugt af over 140.000 danskere

Få en billig indboforsikring

Du kan også få en billig indboforsikring. Forhandling er en central del af at opnå rabat på en indboforsikring. Så benyt muligheden og få op til 3 gratis tilbud på din indboforsikring i dag.


Forsikringsportalen e-mærke godkendt

Gratis tilbud på indboforsikring

Udfyld én enkelt formular og lad 3 forsikringsselskaber tilbyde dig en gratis gennemgang af din indboforsikring, der passer bedst til dine behov. Vælg det bedste tilbud - eller afslå. 


Gode råd til en billigere eller bedre indboforsikring

Inden du går igang er det en rigtig god idé selv at sætte dig ind i dit forsikringsbehov: For en for billig indboforsikring kan hurtigt gå hen og blive enorm dyr når skaden sker - gør dig derfor klar over hvad dine forsikrings-behov er. Start med at spørge dig selv om følgende spørgsmål

 • Hvor mange ejendele har jeg?
 • Hvilken værdi har de?
 • Ejer jeg noget særligt dyrt indbo
 • Hvor meget betyder prisen for mig
 • Hvor meget betyder selvrisikoen for mig (Hvor meget du selv skal betale)
 • Sammenhæng mellem skader og pris
 • Behov for tillægsforsikringer, som f.eks. elektronikforsikring
 • Behov for cykelforsikring med eller uden selvrisiko?
 • Åbningstider og tilgængelighed hos dit forsikringsselskab: Har du behov for døgnåbent eller normal åbningstid?

Hvad får man med i en indboforsikring?

En indboforsikring dækker alt dit indbo hvis du er så uheldig af have indbrud, brand eller vandskade. Indboforsikringen dækker alt hvad du ejer af ejendele som ikke er en del af af dit hus/lejlighed. F.eks dækker en inboforsikring skader på dit fladskærms tv, stereo anlæg, PC, Tøj, Private ejendele, gryder, billeder osv osv. 

Beløbsgrænser & ansvarsforsikring
Du skal være opmærksom på at forsikringsselskaber har forskellige beløbsgrænser for f.eks. særlige værdigenstande som f.eks. Guld, Smykker, Kontanter (typisk 10-15% af din indbosum) Udover dit indbo får du også en ansvarsforsikring, hvilket betyder at du også vil være sikret hvis du f.eks. kommer til at lave en skade på andre menneskers ejendele. Dette er en central dækning som man oftest ikke tænker over, men er man meget uheldig og laver en dyr skade (f.eks. ved uheld kommer til at sætte ild i en fremmeds persons hus) så skal man faktisk dække denne skade. Har man ikke en ansvarsforsikring kan man i værste fald komme i massiv gæld resten af ens liv, hvilket sætter enorme begrænsninger op.


Indboforsikringen bliver også kaldt husets basisforsikring 2

Som udgangspunkt er indboforsikringer et standard produkt, hvor du som forbruger er lige dækket uanset hvilket forsikringsselskab du vælger. Med andre ord grunddækning er den samme uanset om du vælger et billigt forsikringsselskab eller dyrt. Men forsikringsselskaberne har forskellig selvrisiko (hvad du selv skal betale for en skade), og så kan dækningerne ændre sig. F.eks. tilbyder Tryg en Fejl og uheldsforsikring på dine elektroniske apparater som dækker funktionsfejl eller pludselige skader på elektronik som er under 4 år gammelt. Derfor bør man alligevel se om du som forbruger har brug for flere dækninger. En indboforsikring er ikke en brandforsikring. Hvis du bor i lejlighed (Andel eller leje) vil din ejendom typisk have en husforsikring, imens du som villaejer eller husejer yderligere også bør tegne en husforsikring (eller villaforsikring).

Hus, villaforsikring
En husforsikring dækker alt vedr. din ejendom og elementer i dit hus (F.eks. køkken, bad, vaskemaskine osv) imens indboforsikringen dækker dine egne personlige ejendele som f.eks. din seng, møbler osv.


Når en billig indboforsikring bliver dyr

Der er forskel på forsikringsselskaber ! Kortere kan det ikke siges. Problemet som forbruger er at finde ud af hvad som er godt. Det er først når skaden sker, at dit forsikringsselskab skal stå distancen. Et par spørgsmål du bør afklare når du vælger er f.eks. Hvor effektiv er skadesbehandlingen ? Hvor hurtigt bliver pengene overført til dig efter en skade? Kan du anmelde en skade online? Hvad er kravet til dokumentation? Hvordan påvirker skader din pris til næste år? Disse er gode spørgsmål at tage i forhold til en forhandling med dit forsikringsselskab.


Indboforsikring med bilforsikring giver rabat

Flere forsikringsselskaber tilbyder rabat på din bilforsikring når du også køber en indboforsikring. Samlerabatter er en måde for forsikringsselskaber at og kunder at spare penge - jo mere du samler, desto billigere kan dine forsikringer blive.  


Relaterede sider