God pris på din indboforsikring

Lad forsikringsselskaber finde en god pris på din indboforsikring. Udfyld vores online formular og modtag op til 3 gratis forsikringstilbud.

  • Spar tid - Udfyld én formular og få 3 tilbud
  • Spar penge - Få en billigere forsikring
  • Gratis og 100% uforpligtende 
Brugt af over 150.000 danskere

Bedre priser på din indboforsikring

Når du skal tegne en ny indboforsikring, er det både vigtigt, at du ser på de forskellige forsikringsselskabers priser og deres garanti for udbetaling af en økonomisk erstatning i forbindelse med skader på dit indbo – eksempelvis ved brand, tyveri eller vandskade.

Der er nogle forsikringsselskaber, der kalder en indboforsikring for familieforsikring. Begge forsikringer dækker som udgangspunkt dine ejendele, retshjælp og ansvar. Derudover kan der købes forskellige tillægsforsikringer såsom en særskilt elektronik forsikring. Der kan være mange penge at spare, men glem ikke, at forsikringsselskabets dækning er mindst lige så væsentlig en faktor, når det kommer til at sammenligne forsikringer.


Forsikringsportalen e-mærke godkendt så du kan trygt benytte os til at sammenligne fritidshusforsikring her

Gratis tilbud på indboforsikring

Udfyld én enkelt formular og lad 3 forsikringsselskaber tilbyde dig en gratis gennemgang af din indboforsikring, der passer bedst til dine behov. Vælg det bedste tilbud - eller afslå. 


Sammenlign pris og dækning på indboforsikring

Du har bedre muligheder for at spare penge og få den indboforsikring, der passer til dine behov, hvis du sammenligner flere forsikringsselskabers tilbud med hinanden. Hos Forsikringsportalen kan du ubesværet indhente 3 tilbud, der matcher dine behov bedst – og spare mange penge samtidig. Det er gratis og uforpligtende, da vores mission er, at vi vil gøre det nemt at få den bedste dækning til den rette pris.