Få en billig knallertforsikring

Lad forsikringsselskaberne kæmpe om at tilbyde dig den bedste pris. Indhent op til 3 tilbud gratis på din knallertforsikring.

  • Spar tid - Udfyld én formular og få 3 tilbud
  • Spar penge - Få en billigere knallertforsikring
  • Gratis og 100% uforpligtende 

Find den billigste knallertforsikring

Det er lovpligtigt i Danmark at have en ansvarsforsikring, hvis du ejer et køretøj. Ansvarsforsikringen dækker, hvis du kommer til at gøre skade på andre personer eller deres ting med din knallert – en alvorlig personskade, som du selv er skyld i, kan løbe op i flere millioner kroner i erstatningskrav.


Forsikringsportalen e-mærke godkendt så du kan trygt benytte os til at sammenligne fritidshusforsikring her

Gratis tilbud på din knallertforsikring

Udfyld én simpel formular og lad 3 forsikringsselskaber tilbyde dig en gratis gennemgang af, din knallertforsikring, der passer bedst til dine behov. Vælg det bedste tilbud - eller afslå. 


Knallertforsikring

Du kan tegne følgende forsikringer, hvis du har knallert:

  • Ansvarsforsikring
  • Kaskoforsikring
  • Knallertulykkesforsikring 

Ansvarsforsikring
Det er et krav ifølge loven, at du tegner en ansvarsforsikring. Forsikringen dækker de skader, du påfører andre personer eller køretøjer, når du kører på din knallert.

Kaskoforsikring
En kaskoforsikring vil dække skader på din egen knallert og dens tilbehør – eksempelvis ved færdselsuheld, parkeringsskader, tyveri, hærværk og brand. Det er op til dig selv, hvorvidt du vil tegne en kaskoforsikring. Den vil selvfølgelig gøre den samlede pris på din knallertforsikring dyre, men det vil også være dyrt at skulle investere i en ny knallert, hvis din nuværende bliver stjålet.

Knallertulykkesforsikring
Hverken ansvars- eller kaskoforsikringen dækker skader på dig. En knallertulykkesforsikring sikrer dig økonomisk erstatning, hvis du selv kommer til skade, mens du kører på knallerten.

Her på Forsikringsportalen.dk kan du indhente 3 tilbud på din knallertforsikring.