Billig kolonihaveforsikring

  • Spar tid - Udfyld én formular og få 3 tilbud
  • Spar penge - Få en billigere kolonihaveforsikring
  • Gratis og 100% uforpligtende 
Brugt af over 150.000 danskere

Få 3 tilbud på kolonihave- & fritidshusforsikring

De dejlig varme sommerdage i det danske landskab, hvor man lige har købt det længe ventet fritidshus eller kolonihave, og hvor man med stor fornøjelse kan dyrke sin egne afgrøder og planter, eller blot nyde den afslappende atmosfære.

Desværre ved vi alle sammen godt, at de varme stunder ikke holder særligt længe i Danmark, hvilket betyder, at de fleste kolonihaver og fritidshuse vil stå tomme i en stor del af året. De vil af den grund ofte udsættes for hærværk eller indbrud. Når sommeren desuden pakker sammen og den nye årstid træder ind, rammes kolonihaverne også af regn, vind og dårlige vejrforhold. Alt sammen noget der påvirker dit fristed.

Få 3 forskellige tilbud hos Forsikringsportalen og få den bedste og billigste kolonihaveforsikring i første forsøg her!


Forsikringsportalen e-mærke godkendt så du kan trygt benytte os til at sammenligne fritidshusforsikring her

Gratis tilbud på din fritidshusforsikring

Udfyld én simpel formular og lad 3 forsikringsselskaber tilbyde dig en gratis gennemgang af, din fritidshusforsikring, der passer bedst til dine behov. Vælg det bedste tilbud - eller afslå. 


Billigt at forsikre sit fritidshus eller kolonihave

Heldigvis koster kolonihave- og fritidshusforsikringer ikke det hvide ud af øjne, og de fleste forsikringsselskaber dækker særdeles godt og endda til et ganske lille beløb. En kolonihaveforsikring er i virkeligheden en nærmest uundværlig nødvendighed, for kolonihaveejere.

Hvad dækker forsikringen typisk?
De fleste forsikringsselskabers kolonihave- og fritidshusforsikringer dækker imod brand, storm, indbrud og hærværk. Den nærmere dækning kan dog variere fra selskab til selskab, hvorfor du også bør forhøre dig hos det enkelte forsikringsselskab.

Dækningsvilkår og vedligeholdelse

Som kolonihave eller fritidshusejer anbefaler vi, at du læser forsikringsselskabernes dækningsvilkår, eftersom de fleste forsikringsselskaber kræver en løbende vedligeholdelse af ens fritidshus/kolonihave, før der kan ydes erstatning. Så undgår du kedelige overraskelser.

Hvad bør en fritidshus- og kolonihaveforsikring dække?
Som minimum bør din forsikring dække brand, storm, indbrud og hærværk. Man kan dog forsikre sig yderligere med forskellige tilvalgsdækninger. Dem kan du læse meget mere om hos forsikringsselskabet.

Fritidshus- og kolonihaveforsikring går i nogle forsikringsselskaber også under navnet Sommerhusforsikring.