Få en billig livsforsikring

  • Spar tid - Udfyld én formular og få 3 tilbud
  • Spar penge - Få en billigere livsforsikring
  • Gratis og 100% uforpligtende
Brugt af over 200.000 danskere

Livsforsikring - Få 3 gratis tilbud

Livsforsikringen er til dig der gerne vil sikre din familie økonomisk, hvis du mister livet. Det kan være den helt afgørende hjælp til din families fremtidige økonomi, i en ellers hård tid.


Forsikringsportalen e-mærke godkendt så du kan trygt benytte os til at sammenligne fritidshusforsikring her

Gratis tilbud på dine forsikringer

Udfyld én simpel formular og lad 3 forsikringsselskaber tilbyde dig en gratis gennemgang af, din livsforsikring, der passer bedst til dine behov. Vælg det bedste tilbud - eller afslå. 


Fakta om livsforsikring

En livsforsikring sikrer at din familie kan fortsætte med samme levestandard, i tilfælde af at en af forsørgerne dør. At miste et nært familiemedlem er i forvejen et hårdt slag, men med de begrænsede midler man modtager fra det offentlige kan det blive endnu sværere at komme over tabet. Der kan livsforsikringen gør livet lidt nemmere for familien.


Hvordan fungerer det?

Tegner du en livsforsikring vil din familie, når du dør, få udbetalt en sum eller løbende ydelse. Du kan ved tegning af forsikringen selv bestemme hvordan den udbetales og hvem der skal udbetales til. Det påkræves at man giver oplysninger om sit helbred for at tegne i livsforsikring. Betragtes ens helbred som ringere end den normale befolknings helbred, kan forsikringsselskabet enten afvise at tegne en livsforsikring, beregne en forhøjet præmie eller indføre skærpede vilkår.


Hvad koster en livsforsikring?

Prisen på en livsforsikring afhænger bl.a. af din alder – jo yngre, jo billigere. Og som nævnt kan et forringet helbred også have indflydelse på forsikringspræmien. Tidligere har der været forskel i pris hos kvinder og mænd, men det er siden 2012 ikke længere tilladt at differentiere prisen på køn.