Lønsikring - Sådan dækker den

Læs om lønsikring her, eller hent op til 3 tilbud på dine forsikringer.

  • Spar tid - Udfyld én formular og få 3 tilbud
  • Spar penge - Få en billigere forsikring
  • Gratis og 100% uforpligtende

Få 3 tilbud

Brugt af over 150.000 danskere

Lønforsikring

Lønnen er i dag en af de vigtigste parametre til at sikre en tryg hverdag hos de fleste familier. Den er nemlig med til at sikre, at vi kan få mad på bordet, købe bolig, have telefoni og internet, gå til fritidsaktiviteter og meget mere. En ufrivillig fyring kan derfor nemt have store konsekvenser for en almindelig familie, der lige pludselig ikke har det samme rådighedsbeløb til at betale sine faste omkostninger. Det kan derfor være en god idé at investere i en lønsikring, som sørger for at hjælpe dig økonomisk, hvis du en dag skulle blive udsat for en fyring eller nedskæringer. 


Forsikringsportalen e-mærke godkendt så du kan trygt benytte os til at sammenligne fritidshusforsikring her

Gratis tilbud på dine forsikringer

Udfyld én simpel formular og lad 3 forsikringsselskaber tilbyde dig en gratis gennemgang af dine forsikringer, så de passer bedst til dine behov. Vælg det bedste tilbud - eller afslå. 


Lønforsikring - Sådan dækker den

Lønsikringen, også kaldet en lønforsikring, fungerer på den måde, at den supplerer de dagpenge man vil modtage fra sin A-kasse. En a-kasse vil nemlig, alt efter indkomst, ikke dække din normale lønindtægter. Den typiske lønmodtager mister derfor omkring 6.000-10.000 kr. ved at gå på dagpenge.

Se eksemplet nedenfor, der illustrerer, hvordan en person der tjener 35.000 kr. om måneden er dækket med en lønsikring:

illustration af lønsikring
Bruttoløn35.000 kr. 
Minus 8% arbejdsmarkedsbidrag32.200 kr.
Udbetalingsloft på 80% af lønnen 25.760 kr.
Dagpengesats ved fultid2015)17.918 kr.
Beløb modtaget ved Lønsikring7.842 kr.

Hvornår kan jeg indhente tilbud på lønsikringen?

Husk at forsikring altid skal tegnes før en eventuel fyring, og imens dit job ikke er i fare. Når først skaden er sket, er det nemlig for sent at tegne forsikringen. På nuværende tidspunkt tilbyder vi desværre ikke, at indhente tilbud på lønsikring. Du kan dog finde en liste over alle de danske forsikringsselskaber her, og tage kontakt til dem for at hører nærmere om deres priser og betingelser.